Breaking bad - spojleri

1. http://www.imdb.com/title/tt2301451/ Просечна оцена 10. Свака част Гилигане мађијо.

2. ouvaj kreno da je bode a ona beži tamo vamo nož u rukama okreću se obrću se a ja u fazonu KIL D BIČ KIL D BIČ i nije je izbo jebo majku svoju nisam ošo u vece a sralo mi se mnogo i još on sjebo to sve al što ukro dete koji će mu kurac dete jebo majku svoju glupavu a nije ovu izbo bar da je invalida malko secno al nije ni njega i cela serija nešto sranje od kada su koknuli gasa fringa on bio dobar lik ovo ono mal pederast al ono kulturica dobro je pa su ove prasice iz dea izrešetali jes mamu im jebem smarali a glupi ko kurac iiii što nije ubio onu isfrustriranu jalovu kravu od onog pandura ženu majku joj jebem ja bih joj zabranio da promoli svoju njušku pred kameru

3. AKO NIJE RAK NASLEDAN PA ŠTO JE ONDA I TO NJIHOVO DETE ĆELAVO? RECITE MI SAMO TOOO

4. Dzankee
    I da jedna stvar mi nije jasna....kad je zvao Skajler...99% je znao da je tu murija...znaci imao je nekog razloga da kaze sve one stvari

pre 4 sata

malo ko je provalio, da je on onom pricom ustvari dao skajler alibi, kao da ona nista nije znala i da je sve morala njega da slusa, dok ovamo place dok prica + planira da vrati dete.
    jeste, sve da ne zna da da ga panduri slusaju :)

5. eto vidis celte, fino zapazanje...skroz sam zaboravio na to da mu je skajler pomagala oko para...

6. Hm kako su počeli može da se razvije 1000 teorija o kraju ali verujem da će Giligan opet da smisli neko treće rešenje. Ja sam se nadala da će u ovoj epizodi neko da iskoristi Voltov pištolj iz prethodne(bacio ga je na pod i Džesi je mogao da ga uzme), ali Džesi se samo sakrio. Krivo mi je što mu je Volt onako kukavički rekao za Džejn, baš sad kad zna da će da umre i da mu samo to fali da se oseća još gore, ali opet to je neka njegova osveta. Baš sam očekivala te flešbekove i malo mi je bilo žao što je bio samo onaj jedan sa početka.
    Jedva čekam da vidim za koga je ricin, već dugo je u igri, nadam se da nije za Toda i njegovog ujaka, nisu mi oni kul kao Tuko ili Gas Fring.

7. Nekako je najlogicnije da je za Todovog ujaka, ali u ovakvoj seriji nema niceg logicnog lolo

8. Vince Gilligan je genije

9. evo epizoda cas 9.9 ocena cas 10, sad je 10. sta reci, jebeno neverovatno

10. kolko mi je drago sto je umro henk. mrsukurac djembeli.

sad je doslo do toga da sam bukvalno samo na voltovoj strani.
    svi neka umru lolo a onaj mali me tek iznervirao

11. napokon se nesto desava u seriji. dobra epizoda.
    i voleo bih da umre skenjara i njena sestra retardirana.

12. Konačno je umro Henk, i Gomez. Što kaže Edi, ostao sam konačno sam na Voltovoj strani, ovi ostali su pičke i kenjaju. Od ostalih samo Sol Gudman jebe. I naravno Majk.

13. malo ko je provalio, da je on onom pricom ustvari dao skajler alibi,

Сви који нису провалили после 2 секунде треба да иду на групну терапију код чика доце. Ако такви људи постоје онда не знам шта су гледали до сада, који мега лол. Шта лол, лолисимо..

Od ostalih samo Sol Gudman jebe.

Колико моћан глумац и каква лудачка улога, не мош да га не готивиш. БЕТЕР КОЛ СОЛ!

14. и ретардирано је мало било што хенк и гоми нису показали значке онда

Pa nisu na zvaničnom DEA zadatku, nego rade sve to fristajl, i ako pokažu značke, mogu da se sjebu sa birokratijom i raznim sranjima, kapiraš? Tipa ovi vide značke, i odu i budu u fazonu DEA nas drkala zbog toga i toga i tako neka sranja, sve odrukaju i onda se Henk sjebao, kao što je i rekao, posle ovoga mu je karijera gotova.

15. Pozvalo govno miliciju a otac mu doneo 11 miliona u kuću govedo ćopavo nezahvalno.

16. Ma govnari jebeni, i Mari i Henk i Skajler i mali ćopavac glupi, svi odreda. Da meni dođe ćale i kaže: "Dilujem kristal met i imam 80 miliona u šteku", pa ne da bih umro od sreće, nego ne znam...

17. Steta za Majka, kontam da su ga svi gotivili. Takvog coveka ne mozes da mrzis.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.