Breaking bad - spojleri

1. Neću da ispadne da branim Volta, ma ustvari šta neću, branim ga, čovek je car.

1. Džejn je bila jebena narkomanka koja se predozirala, jel se sa Voltom pucala u venu ili sa Džesijem? Nisam siguran ni koliko je mogao Volt da učini da je spasi u onoj sceni gde ona umire s obzirom da je crkla posle 10 sekundi, i mislim da je ono rekao Džesiju samo da bi ga sjebao još više.

2. Brok? Koliko ja znam, mali je živ i zdrav i ništa mu ne fali, sem sada mame, za čiju smrt je kriv ko? Pa ako te zarobe i stave ti sliku žene i deteta koje voliš, pritom te teraju da radiš za njih, i trebaš im, šta misliš koga će prvo da roknu ako napraviš sranje? Istina, Gas nije bio tolika pretnja Džesiju koliko Voltu, ali nisam siguran ni da bi Džesi imao blistavu budućnost sa njim.

3. Što se Majka tiče, tu Volt možda jeste ispao som, kao što je i sam priznao odmah nakon što ga je upucao, ko ga jebe, bio je mator lol, ali kul lik.

A što se Džesijevog odustajanja od ubijanja Volta tiče mislim da on nije odustao zato što je oprostio Voltu, već zato što je to Volt od njega tražio, i tu je Džesi i video da to Volt zaista želi pa je zbog toga to i odbio, u fazonu "Dosta sam ja tebe slušao i ispunjavao ti želje, e pa ovu poslednju neću."

2. jos mi 2 ostalo da pogledam.13-14 su dobre,svidja mi se.sacu 15 tu da pogledam.nisam ovakav rasplet dogadja ocekivao.

3. Neću da ispadne da branim Volta, ma ustvari šta neću, branim ga, čovek je car.

1. Džejn je bila jebena narkomanka koja se predozirala, jel se sa Voltom pucala u venu ili sa Džesijem? Nisam siguran ni koliko je mogao Volt da učini da je spasi u onoj sceni gde ona umire s obzirom da je crkla posle 10 sekundi, i mislim da je ono rekao Džesiju samo da bi ga sjebao još više.

2. Brok? Koliko ja znam, mali je živ i zdrav i ništa mu ne fali, sem sada mame, za čiju smrt je kriv ko? Pa ako te zarobe i stave ti sliku žene i deteta koje voliš, pritom te teraju da radiš za njih, i trebaš im, šta misliš koga će prvo da roknu ako napraviš sranje? Istina, Gas nije bio tolika pretnja Džesiju koliko Voltu, ali nisam siguran ni da bi Džesi imao blistavu budućnost sa njim.

3. Što se Majka tiče, tu Volt možda jeste ispao som, kao što je i sam priznao odmah nakon što ga je upucao, ko ga jebe, bio je mator lol, ali kul lik.

A što se Džesijevog odustajanja od ubijanja Volta tiče mislim da on nije odustao zato što je oprostio Voltu, već zato što je to Volt od njega tražio, i tu je Džesi i video da to Volt zaista želi pa je zbog toga to i odbio, u fazonu "Dosta sam ja tebe slušao i ispunjavao ti želje, e pa ovu poslednju neću."

Svaka ti zlatna, mada ono kad ostavio onu narkomanku to je dobro uradio jer je bila velika pretnja a da je nije ostavio umrli bi njih dvoje posle toga, msm 2 narkomana sa 2 m u kesu(bese 2 m?), onom malom nije bilo nista ziv sve normalno, malo nije isao u skolu i eto, dok za gasa sto kazes i trebalo ga ubiti sjebao bi on i dzesija e sad majk ono mozda nije trebao umreti al to je bio trenutak kada je pukao.

4. Copavac ispao najvece govno u seriji.

5. сви сте ви говна

6. ЈЕБАЛА ВАС СЕРИЈА ШТА СЕ ПОИСТОВЕЋУЈЕТЕ ЛОЛОЛО

7. Idi gledaj sestre Kardasijan.

8. Па и гледам.

9. Мени једино на курац иде породица Вајт. Комади дебила, поготово Скајлер кад трипује па одвоји децу од куће, склања поглед од вајта и покушава да се удави лоло, која дебилка

10. 1. Džejn je bila jebena narkomanka koja se predozirala, jel se sa Voltom pucala u venu ili sa Džesijem? Nisam siguran ni koliko je mogao Volt da učini da je spasi u onoj sceni gde ona umire s obzirom da je crkla posle 10 sekundi, i mislim da je ono rekao Džesiju samo da bi ga sjebao još više.

Izvini. Nisam znao da si Vince Gilligan

11. I vi što govorite što Jesse nije spasio Walta i što je pobjegao kao pičkica. Pa kako će ga spasiti jebote kad je Walt sam to htjeo. Alo!? Mogao se Walt sam spasiti da je želio dalje vječno bježati i skrivati se. Niđe veze. Kraj serije je fenomenalan, kao i sama serija. Ne znam šta hoćete koji kurac. Da pisci i režiseri rade seriju po vama. Kraj se sviđa skoro svima, a vi ovde nešto serete i pametujete. Aj zdravo

12. Neka Džesi, ne potresaj se

13. Da Džesi, odmori, rekao si sve što si "htjeo" da kažeš.

14. dzesi drukaro!kako te nije sramota da seres po forumu,a sjeb'o si najboljeg drugara,parakticno brata!bounce

15. Џеси повуци мало мета искулирај

16. Jao. Kako ste duhoviti. Pa ovo samo na vukajliji mozes naci. Prva klasa!

17. Veliki sam fan serije i upravo sam pogledao zadnju epizodu. Meni najbolja serija koju sam ikad gledao. Zavrsetak je ispao odlican. Nije nimalo lako zavrsiti ovak'u seriju pored ovoliko fanova. Evo npr. za Dextera govore da je imao jako los zavrsetak. Vi sto govorite da je Jesse pickica. Pa pazite ljudi. Covjek se patio kroz citavu seriju. Prvo mu cura umire (Jane), zatim trovanje Brocka i ubijanje Mike-a koji mu je bio kao otac. I za to sve je kriv Walt. I sad jos ga drze kao zatvorenika i ucjenjuju ga i na kraju pred njim ubijaju Andreu. Pa dajte ljudi... Sta ga osudjujete. Covjek je na kraju jedva stekao slobodu. Brock je ostao bez majke. Trebace mu neko. Jos na kraju nije ubio Walta i time iskazao neku svoju zahvalnost sto ga je izvukao. Kraj je fantastican. Ne osudjujte nikoga i svaka cast ljudima sto su napravili ovakvu seriju...

Ko ga jebe, što nije išao u školu.

Уста моја, хвалите ме...

... jeba sam vas ja.

18. Po meni je Džesi najveća prodaja i sigurno najbolesniji lik koji se pojavio u nekoj seriji.

19. Ако већ причамо о Џесију ред је да поменемо и Комба. Његова смрт је такође погодила Џесија. Ако ме сећање не вара чини ми се да је Џеси почео да се пуца пајдом онај дан када су сахрањивали Комба. За његову смрт је делом и Волт крив јер је био похлепан и терао Џесија да прошире бизнис, па су упали у Гасову територију, мада и Џеси је делом крива за Комбову смрт јер га је увуко у посао. То је магија ове серије нико није невинашце.

20. Мало ми је лоша та призонбрејковска црта, али ако то занемаримо - врло добра серија. Можда је штета што је као фронт за главну причу изабрао кување мета, што је привукло гомилу... фанова која не престаје да свршава на њу због безвезе разлога. Није мана саме серије, ал мало квари угођај.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.