Breaking bad - spojleri

1. ахахахахаххаха

2. Nakon Gasove smrti nije bilo potrebe za još jednom sezonom.
    U svih 5 sezona sam se trudio da izbjegavam scene sa ženama. Jedino mi je bila dobra ona direktorka(ili nastavnica), što se pojavljuje ponovo kad Valt zove mrlju u školu.
    Valt me mnogo počeo nervirati još od smrti Džejn, Džesijeve emo ribice. Ego, ego, ego... Čovjek preko noći od šmokljana na kub postane zajebat čoek. Da, baš.
    Džesi je bio i ostao pičkica kroz seriju, al je bar naučio da kuva plavi met :D I ostao je živ.
    Naravno, ima i malo patetike, Henk mre, a ovaj šizika, joj Henke, kako ću brez tebe droge valjatiii?!!! E Henk mi je tu ispao kralj, sa svoje dvije poslednje rečenice.
    Protivnici ove dvojice su mi ove sezone bezzze, Gas je postavio previsoke standarde. Nadao sam se da će Džesi malo spektakularnije da rokne Toda. Isto tako, rokanje Andree, bezze. Ono, aj se još malo ispišamo po Džesiju, ipak je on naša dežurna pičkica.
    Majk je morao da bude ubiven?! Ma daaaaaj, Valt da ga ubije, sramota. Ali i on je imao jaku odjavnu rečenicu.
    Čitava Voltova familija su degenerici glupi.
    EDIT: E da, po meni, ne zaslužuje ocjenu 9.5 ova sezona. Fanovi se malo uzbudili jer je kraj, a dugo su čekali. I još jednom, Gas je mi je jedan od omiljenih negativaca, definitivno.

3. E da, po meni, ne zaslužuje ocjenu 9.5 ova sezona.

9.9 :)
    Usla je ova 5. sezona u Ginisovu knjjigu rekorda, kao jedina stvar na metacritic koja je dobila ocenu 99/100
    http://www.metacritic.com/tv/breaking-bad/season-5

4. Jedna od najboljih serija koju sam ikada gledao definitivno. Ne najbolja, jer složio bi se sa Čakom da su Sopranovi bolja serija i to ne malo, nego prilično bolja, ali se popela u top 5 serija koje sam gledao.

Što se tiče poslednje sezone odlična je i sviđa mi se što opet nije nastala nova ogromna imperija nakon Gasa koju bi on rušio nego nekoliko raspalih psiho seljačina koje su mi išle na nerve svi do jednog. Kul kraj. Jedino mi žao što je Džesi preživeo. Pičkica.

5. dzesi pickica,zajebao volta nikad strasnije,a sta je volt sve za njega radio i na kraju mu takodje spasao bulju od kanala u kojem je bio...

6. Džesi je stvarno govnarčina ispao.

7. хаха шта причаш убио оног малог умало и оставио ону џејн думре. како је то ,, радио све за њега"?

8. mozda to sto mu je spasio zivot 2000 puta i vadio ga stalno iz govana?

9. и онда малте не убио двоје од троје најважнијих људи у џесијевом ћивоту.

и овај је за њега се цимо, како није, и рокнуо је оног итд.

10. и још једном
    http://www.youtube.com/watch?v=TkA7xQb6uPk
    стварно ко да је за њега писана.

11. Волтове реченице лолол, филозоф јебач најзајебанији лик лол. СЕЈ МАЈ НЕЈМ!
    У једном тренутку сам помсилио да гледам неке тексашке ренџере што вуку на пандуре.

12. Ceo sauntrak u seriji je prosto genijalan.

13. Veliki sam fan serije i upravo sam pogledao zadnju epizodu. Meni najbolja serija koju sam ikad gledao. Zavrsetak je ispao odlican. Nije nimalo lako zavrsiti ovak'u seriju pored ovoliko fanova. Evo npr. za Dextera govore da je imao jako los zavrsetak. Vi sto govorite da je Jesse pickica. Pa pazite ljudi. Covjek se patio kroz citavu seriju. Prvo mu cura umire (Jane), zatim trovanje Brocka i ubijanje Mike-a koji mu je bio kao otac. I za to sve je kriv Walt. I sad jos ga drze kao zatvorenika i ucjenjuju ga i na kraju pred njim ubijaju Andreu. Pa dajte ljudi... Sta ga osudjujete. Covjek je na kraju jedva stekao slobodu. Brock je ostao bez majke. Trebace mu neko. Jos na kraju nije ubio Walta i time iskazao neku svoju zahvalnost sto ga je izvukao. Kraj je fantastican. Ne osudjujte nikoga i svaka cast ljudima sto su napravili ovakvu seriju...

14. Уста моја, хвалите ме...

15. Добар покушај, Џеси, знамо да си пичка.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.