Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
a mozda i ne razumem,ko ce ga znati.meni je sranje,neko voli,ja ne volim.ako u svemu budem trazio smisao da bi mi se to nesto eventualno svidelo,proci ce mi pola zivota ;)
Brate, nisi je gledao kako treba, serija je do jaja, i mnogo je više od mafijaša što se cimaju za male pare.
jao brate,dobro,serija je banja.
NE ZAJEBAVAJ SE SA NAMA SOPRANISTIMA BRE!!!!!1111
Ne kapiram što niko neće da se potrudi da nešto malo dublje gleda, ili da prizna da nije shvatio. Nije sramota jebiga. Ne kapiram ni ja sve što gledam od filmova i serija, niti sve što slušam od muzike, pa ne kažem da je sranje, poštujem ljude koji umeju da vide poentu i dubinu u svemu.
moram ti reci da svet nije idealno mesto i nije bajkovito.znas,nekada se ljudi nece sloziti sa tobom,a ti im onda ne govori da oni to ne razumeju,mozda i ne razumeju,a mozda se i ti tripujes.ne gledaju svi ljudi sve na isto.moj drugar vise voli maldinija,a ja zanetija.meni je zaneti kompletniji jer igra na vise pozicija,a moj drugar smatra da covek treba da igra na jednoj poziciji i da ce tako biti pravi igrac.e,sad ko koga tu ne razume.ko se nije vise potrudio da shvati srz.eto,ja ne volim krimi drame,ti volis.kao sto ne volim ni klipsi sa sirom,neko ga voli.necu se truditi da ga jedem na sillu kako bi moje culo ukusa bilo istancanije.
Ne treba ništa generalizovati u tom smeru "Ne volim krimi drame". Ja u principu ne volim komedije, a "Ted" mi je jebeno dobra komedija ili ono "Puko mi vodenjak" sa onim bradatim mentolom. Niko ne kaže da nisi razumeo, već da nisi gledao, pa se tvoje mišljenje ne računa.
Nemoj da šaljemo Tonija Soprana da te izrešeta! Znamo ti IP! Lako ćemo te naći!!!!!1
jebi ga,ako cemo tako.nisam se ni jebao u bulju,pa mislim da to nije dobro.jebi ga,ne racuna se,nisi probao.ja se nosim mislju da serija treba da privuce odmah da se gleda,a ne da moram pogledam 50 epizoda da bi mi se pocela svidjati.nekome se svidaj,meni u 10-15 epizoda sto sam pogledao je golo govno.
nemojte soprana,dajte onu sto se jebe sa onim njegovim rodjakom,ona kuzdrava :)
A jesi odgledao prvih 15 ili random 15?
Nije problem to što serija mora odmah da privuče. Ne kažem ja da ti ne možeš da shvatiš, nego da nisi shvatio. Neki ljudi jednostavno pogrešno gledaju neke stvari.
15 rendom.
ne gledaju ljudi pogresno na stvari,vec ne gledaju kao ti.ima razlike.
uzivajte ljudi,gledajte sta volite.ja odo naolje piti ;)
au, al vas covek troluje, pa ne pokriva...
Brate i breaking bed i dextera da sam gledao random bilo bi mi glupo.Sopranove nisam gledo a imam u planu
Možda troluje, ali nismo smeli da rizikujemo lololo
gde ima online poslednja sezona? ako ima...
je l' mora sa prevodom il' može i ovako? :)
moze i ovako :D
haha
e
ovd' imaš prvih 5 sa prevodom
http://www.filmovin.com/search/?q=breaking+bad&t=0
a ovdje http://www.sidereel.com/Breaking_Bad imaš ostale
mislim, uđeš pojedinačno na svaku epizodu, ideš na search links, ima baš dosta linkova za online watch, pa ti izaberi koji hoćeš :D
гледајте са преводом, де ћете ви штреберке да разумете сленг и уопште на ту фору причу, чак и хемија је зајебана са три метил курац палац форама :Д
ево нпр:
http://www.youtube.com/watch?v=io-t-bUkfY8
pa nije teško, ako si pratio u školi nešto :p
hemija je svugdje ista, pa čak i na engleskom :))