Breaking bad - spojleri

1. Али како се лик за неколико епизода потпуно промени... Први пут се баш види кад рокну оног клинца у пустињи, а њему зазвечи јаје због тога.

2. Само ми се не свиђа како је Мајк завршио. Много готиван лик. Иначе крај четврте сезоне је АЈОЈ! Једна од најбољих серија, заслужено има 9.3 на имдб-у.

3. Meni se serija popela na dobro treće mesto mojih najboljih serija svih vremena.

1. Homocide - Life on the Streets
    2. The Sopranos
    3. Breaking Bed

4. И мени је у топ3 сигурно. Све је одрађено на највишем могућем нивоу. Како глуме људи, јебу мајке.
    Скинуо сам и најбоље оцењену серију Вајр, морам и њу одгледати.

5. Ја започео Д Вајр и баталим после три епизоде, мрзело ме да гледам.

6. Bila na B92, gledao sam malo, deluje odlično. I Shield je dobra u tom fazonu, ako nisi gledao.

7. Uuuu nejked, što pre, što pre. :D Ja na sva vrata razglabam o njoj i o Boardwalk-u. :) Inače, ovom pesmom sam se opasno zarazio.
    http://www.youtube.com/watch?v=ASxNesIXeOc

8. Shield

Јел' се то пре емитовало на Б92? Превод био типа ,,Прљава значка''?. Ако је то то, гледао сам, много јака серија о корумпираним пандурима итд.

9. Jeste. To je ta serija. Nikada je nisam povezano pogledao, ali mnogo mi je jaka serija bila.

10. Aj pošto spominjete i druge serije, da spomenem i ja jednu najblaže rečeno kultnu. Smešna i tužna u isto vreme, ova serija je objasnila za većinu drugih iako su ukusi različiti, pa je o njima nezahvalno pričati.

http://www.imdb.com/title/tt0068098/?ref_=sr_1

11. Dobro Meš je stvarno ubica.

12. ne znam zasto se ljudi loze na sopranove.postujem ja tudje ukuse i sve to,al serija je o nekim satro mafijasima koji se cimaju oko 50 ljada dolara.to je otprilike i najveca suma.da su otislu u zemun,mogli su slicnu pricu snimiti.lokalni sverceri benzina i secikese.

13. Mislim da nisi gledao seriju Sanitarni ako misliš da se o tome radi.
    Možda i najbolja drama ikada odrađena. Poenta je u nekim drugim stvarima, a ne u tome da su oni mafijaši.

14. Čvoru, poenta te serije uopšte nije taj mafijaški trip i biznis, nego odnosi među ljudima i psihološka pozadina svega. Dublja je nego što se čini.

15. ono sto sam gledao mi se ne dopada.nagurao sam na preskoke 10-15 epizoda.nisam video bas neku dramu.mislim,jesam,al nije to poenta koliko sam ja video.da je drama moralo im se nesto lose i desiti.mozda na kraju.on je tu grbavio kintu,reketiranje,jebo kurve,varo zenu,ima neku decu,skupe se kod njega na rucku on da zadatke tim svojima.cimanje oko teritorije.kadkad nekog ubiju.ono,vozdovacki klan.

16. Očigledno ti ne znaš da gledaš tu seriju, al ajde.

17. nemoj samo filozofiju.lepo,svidjati se,meni je sranje,al bez onoga "ti to ne razumes".

18. Pa nije filozofija, neke stvari moraš da razumeš malo dublje da bi ti se svidele, jer sama radnja ili izgled na prvi pogled nisu nešto.

19. ili se istripujes da ti bude nesto dobro.trazis smisao.

20. Jednostavno nije da ne razumeš nego je nisi gledao. Veruj mi dublja je od mafijaša koji se cimaju oko 50000 dolara.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.