Kakvo vi misljenje imate o ovoj emisiji?
Gledate li uopste ovu emisiju?
Ja mog da kazem da emisija nije losa...I Sasa mozda i jeste prosao pola sveta, i dosao u siromasnu Srbiju da propoveda svoje recepte i ostalo to...
Ali u Srbiji nema toliko para da se neki stvarno los restoran pretvori u restoran koji bi dobijao one zvezde...I pokusava neka jela koja nisu za nas Srbe da ovde gura...
Ne Srbin nece da jede neku povrcotinu...Srbin hoce meso...meso i samo meso...NE SPAMUJ BRE!
- pKakvo vi misljenje imate o ovoj emisiji?
coek realno predstvi jedan splav na savskom keju,ukazao na neke stvari koji sam i sam video +

I ovaj...
Remzi daje recepte koji stvarno ljudi jedu tu gde su...
Aj ko ce u srbiji da jede u nekom restoranu manje ekskluzivnijem..(Tj za normalne ljude, a ne bogatase)
Da jede pasulj sa paprikom bez mesa bla bla bla...
Ne, ljudi u srbiji jedu uglavnom meso..Slabo imas vegeterijanaca..
Ok i Sasa pravi nesto sa mesistem...al covek ce pre da ti naruci kilo cevapa..nego ramstek na ovom s ovim i tim...
Paklena kuhinja je glupava plagijatčina u kojoj prosečan kuvar pokušava da sere siromašnom narodu kako se jede u svetu. "Poručio sam rebarca uz koja ne ide pomfri, a šta sam dobio? Pomfri!" Pazi iznenađenja! Idi ti brale u svoje Nemačke, Austrije i ostale države gde se ručak zaradi za 20 minuta rada pa tamo serviraj ljudima kurac bez rebarca.
U pravu je Sale, daj bre meso, daj krompira, daj leba i luka da se jede. Ako već plaćam hoću da budem sit. I zabole me što je aspirator štrokav, ne prži se bečka šnicla na aspiratoru nego u fritezi.
Ako niste do sada provalili, mnogo mrzim tog malog seratora što zajebava pošten narod i pri tome su to još i ljudi koji spremaju hranu, takoreći sveci...

Bruce postavanje matori..
Realno i friteza mora nekad da se ispere...Znam jedan restoran imao sam praksu u njemu u KS-u gde nisu mozda vise od 6 meseci isprali fritezu..I u jednoj peku i pomfrii i girice i kurac i palac..A bio sam u jednom hotelskom restoranu...Gde svake nedelje peru fritezu...
Ok aspiratori strokavi i to..To mozda zbog sanitarne nesto kenja...U pravu je kod nekih stvari...Npr kod budji u frizideru ovo ono...
Nervira me jos npr nadje stari frizider koji stvarno ne moze da se opere i krene da kenja o njemu..OK oces da imaju novi frizz..Baci pare matori pa ce da kupe....