Red Hot Chilli Peppers

  1. čim završim sa opethovim novim, prelazim na peperse. Baš me zanima kako se uklapaju sa Klinghofferom, obzirom da mi je njegov i Forestov bend The Bicycle Thief skroz dojaja. Kao i Thelonious Monster.

  2. Fin je novi album, fin.

  3. Ништа посебно. Једино што су избацили ону Рејнденс Меги, па ми се она увукла у главу пре месец дана, и што неко рече Полис стејшн да ваља; иначе остатак ...

  4. Nisam neki preterani ljubitelj benda, Čeda Smit mi je vrhunski bubnjar. Idu mi na ganglije najviše zbog jebene Kalifornije. Smaraju sa tim do jaja. Kao da žive u Kaliforniji :)

  5. Meni su se oduvek Pepersi nekako gadili.

  6. Moze neko da mi objasni zasto je nov album dobar,zasto su dobar bend? Koja je to pesma koja jebe i sta porucuju kroz muziku? Zasto su sputavali najboljeg gitaristu 25 god? Zasto kidis peva kao prosecan clan gorana i ok benda?
    Nisam klinac,bio sam na njihovim koncertima,osim ok svirke nisam video razliku izmedju npr van goga i njih..... Verovatno najprecenjeniji bend ikada

  7. Пеперси су шитина. Блад шугар секс меџик је дојајан албум, остало ми је све шит.

  8. Prosto se zapanjim nekad kad citam Warnerove postove, jbt ko ja da sam srocio i to malo cirke, kad sam u fulu.

  9. Фала баћони начи осећање је обострано, ако ме разумеш. Ала смо си хетеро лолол

  10. Скинуо дискографију, преслушо два и по албума, шифт дилитово све у курац и пустио Анал Кант.

  11. Meni su oni dobri, ali samo zato što slušam razno đubre. Ne bih rekao da su loši, ali da su precenjeni, sigurno! Pre sam za AC/DC... :) A od novog albuma im je jedino solidna ova The adventures of Raindance Maggie, i to samo zato što je rif malo zarazan, ostalo ništa... :)

  12. http://www.youtube.com/watch?v=Sb5aq5HcS1A&ob=av2e Ovaj spot će najbolje njih objasniti. Do kraja ga pogledajte.

  13. http://www.youtube.com/watch?v=WC34WHhVLXQ

    Bili najbolji i biće. Omiljeni albumi...Hmmm, Up Lift Mofo Party Plan, BSSM, Stadium Arcadium...John mi je veoma pao u očima zbog onog odlaska, jer smatram da nije bilo potrebe za tim. Njegovim odlaskom mislim, ali MISLIM da je kvalitet benda opao bar za 9,14% jer je došao veoma mlad i neiskusan gitarista da ga zameni. Novi album im je okej, ali nije baš sjajan. Ne vidim zašto ga ljudi pljuju.

  14. Ariel ultra objasnio na tarzaniji za otherside
    Za početak laganini penetracija, jer takvi su i pesmica i analiza. “I’ve got to take it on the otherside” može da se protumači na samo jedan način, čak i ako engleski znaš na nivou YouTube komentara. Verujemo ti, Entoni, da moraš da ga primiš i na drugu stranu osim svoje vagine, ali sada ga primi i u usta i začepi.

  15. Ovaj spot će najbolje njih objasniti. Do kraja ga pogledajte.

    I sta je objasnio? Da imaju solidnog gitaristu koji tu i tamo zabode neverovatan rif i solo ali ga ogranicava sada vec brkati peder sa svojim tralalal kalifornija,vaginalni krem,karam u veceu pesmicama???

  16. Šta ti nije jasno Dože? Imaš li sluha bar malo? E, ako imaš onda ne možeš a da ne čuješ zašto su dobar bend. Možda su precenjeni, u stvari, jesu precenjeni, ali tako ti je to sa pop muzikom, generalno je precenjena. Frušanteu je najveći zajeb u karijeri što je ikada svirao sa njima, garant bi ostavio mnogo veći trag u rokenrolu da je svirao u bendu drugog profila. Kolki muzički nub treba da bude čovek pa da kaže da su 'loš bend', 'šit', jebote. No, metalhead je metalhead. S njim o muzici?! Pfff

  17. Čuj tek ovog Zaklanog 'mlad i neiskusan gitarista'. Lolić :D

  18. bolji bili dok se drogirali. nastave li ovako, postace dejan cukic ekspresno...

    izvinte na samoreklami, ali defka je inspirisana njihovim novim albumom:
    http://vukajlija.com/nesrecni-umetnik/453703

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.