Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ја сам на Старопраменовом штанду у најави. Наравно, биће ту шеткања, али је СП рели поинт.
Биће цимања кад буду требале да се прже ксне само. Треба се сакрити од масе жедне вутре само кад су нека огромна дешавања.
Ja moram dupoznam Burzuma, posle mogu i da me vode u Zabelu da lektorišem Legiji knjige, stoli me bojko.
Ма мени је само да се не сећам ничега следећих 5 дана. То је фир бест прави! Прошле године ме ухапсили док је Рибља Чорбуљага наступала, па нас пустили око 7. Не сећам се и даље зашто су нас хапсили, али опет, добар провод!!
http://www.mrcapetown.co.za/wp-content/uploads/2010/08/bavaria_beer_can.jpg
najbolje od bavarie :)
Који ће ти пиво од 8,6 посто, просеравање. Тим лав седам форама се курче само људи који пију пиво непуних два месеца.
Узми гајбу баварије :)
burzume, ja ga pijem jer je tamno, a volim tamna piva.
a jelenova sam riba, tako da ne.. ne pijem ni lav 7. jeste proseravanje.
Realno ja uskoro prelazim na radžu, dolazi zima treba hvatati kondiciju.
Другар ради на Лав штанду. Рек'о сам му да је пичка и да нећу да купујем СМРДЉИВИ ЛАВ!
Другар ради на Лав штанду. Рек'о сам му да је пичка и да нећу да купујем СМРДЉИВИ ЛАВ!
e vala neka si :D
Ја не пијем на бир фесту, исцепам испред из стакленца, има на 15 минута дисконт, па након тога уђем. Купујем једно ирско тамно, то ми је традиција. Ове дине сам тамо првенствено да трезан цимам пијане бичарке. Моја мисија је јасна. МЕНИ ЈЕ ПАРТИЈА ДАЛА ЗАДАТАК И ЈА ЋУ ГА ИСПУНИТИ!
Mislim da to nije jedino što ćeš ispuniti lololo
bavaria je shit a mozda sam i ja svinja sa sve mingom. za popijenih 10 komada dobija se majica..jednu on jednu ja.Doduse nije nam bio prvi stand al grozno sam se osecao..jebena biljka
Lololo biće da je ovo drugo.
iz dosadasnjih ponuda bi izdvojio http://www.weinstuble.com/Paulaner%20original.jpg
Takođe više volim tamno. Boja mu manje podseća na mokraću.
trip je bio takav da su me budili ispred kuce,da mi je ispao novcanik sa 100e i nasao ga komsija, da nisam otisao na posao tog dana i da me sef drkao narednih 3 meseca kako je mislio da su me pojeli medvedi...
E, ako te pivo podseća na mokraću, ti si stvarno skrnavitelj par excellence...
Плус милијон јебени.
Ја га замислим као сок од јабуке, и вратим се у детињство. Али ме први гутљај врати у садашњост. МНОГО БОЉУ САДАШЊОСТ!
Jok bre, zajebavam se. Boja mi fala bogu nikad nije pravila problem, volim jednako i bele i žute i crne.