Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja ću doći u petak da izblejim sa vama, a možda na kratko i u sredu. U četvrtak možda, mada teško zbog utakmice.
...i mama koka među njima :))))
A jes, umalo da zaboravim. Samo tražiš grupicu s prosekom visine preko 1.85, to ne bi trebalo da bude teško.
E pajko mora da dođe, pomoću njega ima da vas lociram sa 2km.
Oće neko da mi kaže kod kog štanda?
Priznaćete da je četvrtak najbolji...
PRIZNAJEM!
pajko ako bog da nece doci, pali na odmor a i resio da se pozabavi boljim stvarima ...u buduce sam uglavnom nolajferski frend
Jebite se, nisam tu.
Možda dođem a možda i ne.
u cetvrtak posle utakmica uletiti na gobline i ortodokse.. jer su jedino sto valja to vece i takpe ispostovati dubiozu, i isprobati sto vise vopsa to vece.. i onda nazad u sobu na spremanje ispita za jebeni septembarski rok. -.-
i da.. hoce li biti slucajno ove godine kilkenny pivo? bas bi' volio probati dosta sam cuo o istom... :D
Jok.
http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/ucesnici.html
Jebote, jel to BiP još među nama ili stavljaju na listu po inerciji, reko prsli odavno.
Ima neko stranjsko pivce, probao sam pre par godina, polutamno, prste da posrčeš, zaboravih kako se zove i nisam ga nikad posle našao.
Svejedno, hit u najavi ove godine je somersby, ko taj štand bude držao moraće da rasteruje omladinu motkama.
iako obožavam točeno pivo, na bf-u sam fan limenki.
daklem, bavario, eve me! :D
Jao meni je prošle godine neki mandov prosuo pola čaše, došlo mi je da se ubijem, pošto njega nisam mogao. Inače Bavaria je jedan od najboljih ječmenih sokova.
Nego ljudi da se dogovorimo na kom se štandu skupljamo, Buksna je pomenuo Staropramen, ako se slažete? Tipa ko dođe izbleji malo tamo sigurno će naleteti na još nekoga.
Na štandu bavarie ? Ok...
Može kod Staropramena.
Da ponese neko i tablu "okupljanje Vukajlijaša" ?
Imam ja zastavicu, svega mi.
Е, замисли трип стојиш на оној претрпаној ливади и држиш таблу "ОКУПЉАЊЕ ВУКАЈЛИЈАША". Добијеш одма пакет ментол бомбона од организатора фестивала.
+ 1... verovatno Kaizen oragnizuje beer fest