Beer Fest

1. Usput dvolitra i vr'.

2. Jebem ti masno tkivo! lololo

3. Први дан баш и није нешто, једино дођем рано да видим Вива Воксовце...

4. Jes, i ja možda banem na viva vox.
    Jel se zna kakve će cene da budu?
    EDIT: Pošto iz nekog razloga ne mogu da ubacim novi post, za pivo sam i pitao trišo.

5. Цене ? Бесплатан улазак па се дере на пиву...

6. Kako sam se naložio na neku devojku kad išli Keltsi, strašno. Vukla džoks ispred mene.

7. Kad ne umreh sinoć kada je Cane izvalio: Jeste li oprali ruke, posle male nužde. Brate!

8. Da, a vamo stoje njih dvajes na 5 metara od TOITOI-a i zapišavaju jedni druge

9. Фејзбукманијак
    мене одушевијо кирил, и стандард добар ранбо амандеус остало лоше. пропустих биљу крстић ал оно, преживећу

10. meni su najjači bili hipnotajzd i hladno pivo. na pivu su me toliko umlatili u šutki, nisam mogao bolje das provedem.

11. E jebem ti dan kad sjebah nogu, baš sam hteo da ih čujem i na Festu. A bio sam u Hali Sportova. Ti iznad mene koji ne postojiš, kako je izgledao repertoar? :D

12. 7 pjesama sa novog albuma, znači jedna stara, pa jedna nova. Iskreno, meni bilo sranje. Čovjek doš'o, otpjev'o i otiš'o, nije 2 riječi rek'o. Njah

13. Pa onda i nisam mnogo propustio... Je l' bila Može, pošto je nešto u poslednje vreme sve više slušam? :D U HS je bilo vrh vrhova. :)

14. Bila, naravno. Nisu bile "premali grad" i "bilo koji broj", tak' nešto, a meni te omiljene sa novog, puj!
    Ja sam se baš bila ponadala da će biti super, kad ono... Ništa, čekam neki pravi koncert. :D

15. bilo bi kul da nije onolika prasina...
    ovako nit mozes duzivas u muzici nit u pivu.

16. Meni i ovaj tribjut bend sinoć bio do jaja.

17. Ja bio samo na Keltima, i to ne zato što ih nešto baš slušam, iako ih gotivim, ali prašinčine nikad više u životu nisam video. Vidro, Kirbaj i kotlovina objasnili neke stvari. :D E sad, ne znam koliko voliš te malo žešće stvari, ali meni kida. :) I norhmalno, naslovna pesma albuma. :) Aj da te ne davim bezveze na PVT, samo mi reci je l' bila Sreća? Ako to nisu svirali, džaba su i dolazili. :)

18. Hm, nisam sigurna.. Mislim da jeste, al' možda i nije. Jedno 60% da jeste. Jbg, festival je to, svirali su samo brže stvari, ne'am se šta bunit'. :D

19. hipnotajzd su svirali jesen u mom sokaku, lelu vranjanku, neću neću dijamante, dotako sam dno života, i još jednu menščini
    a ladnog piva ne znam nijednu pesmu, ali su sabili.

20. Ma jes' to, ali Sreća je Sreća. :) Ne, stvarno je stvar... Ti iznad mene što ne postojiš, kako neće sabiti. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.