Beer Fest

1. Imamo još nedelju dana fore... opušteno...

2. moj je predlog da se odredi stand i da raspolozeni vukajlijasi tamo bleje svaki dan, pa ko dodje dodje.

3. moj je predlog da se odredi stand i da raspolozeni vukajlijasi tamo bleje svaki dan, pa ko dodje dodje.

Hahaha, pa skoro da će tako i biti.

4. Кругер и Брент трве квлт.

5. Још 5 дана до Рибље Чорбе!!!!

6. Postoji li neki organizovani kamp za ljude iz daljine? U sustini treba mi samo mesto gde cu moci da postavim sator a ne budem forever alone kamper.

7. Старопрамен штанд + Буксне = †

8. Не зајебава се.

9. Муерто сериосо, Урке ноуз д бест! Може и твоја комбинација

Кругер и Брент

+

Буксне

И мало

Старопрамена

Па онда

:)))

10. ХОХОХО на крају пада бан пар дана!
    :)))

11. Ма удри трајни одма' :))

12. Има да одем, јебеш му матер, превише сам ствари ове године пропустио због испита. Нећу сад да прекидам традицију одлазакана бир фест. Гоблини па Келти, ФАК ЈЕА! Можда одем и у среду, чисто да се не смарам кући, али четвртак ИДЕМ СИГУРНО!!!111

13. Ma ja idem svaki dan, jebeš ti i učenje i utakmice i sve.

14. jooooj kako vam zavidim, ja ne mogu ici na fest, zaglavljena sam u Bosni :(((

15. Jeeej, treba da spremim još samo 3 ispita do BF-a al' što kaže čovek

Има да одем, јебеш му матер, превише сам ствари ове године пропустио због испита.

+100

16. Ударам и ја плус.

17. ли четвртак ИДЕМ СИГУРНО!!!111

Kolega alkoholicaru, ko peva sve u cetvrtak? Bice do jaja onima koji se budu vracali cirke sa Zvezdine utakmice!!! Idemo decxko!

18. Сетих се нечега. Ако изгуби Звезда у четвртак, доћи ће гомила жгадије која ће да се напије и прави срања. Крените са екипом и припремите се за пегле. Можда чак и више пегли за вече.

19. Аларик
    Сетих се нечега. Ако изгуби Звезда у четвртак, доћи ће гомила жгадије која ће да се напије и прави срања. Крените са екипом и припремите се за пегле. Можда чак и више пегли за вече.

А ако победи, онда ће доћи гомила жгадије која ће да се напије и прави срања.

Дакле, припремите се за пегле у сваком случају, чак иако буде нерешено. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.