U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imamo još nedelju dana fore... opušteno...
moj je predlog da se odredi stand i da raspolozeni vukajlijasi tamo bleje svaki dan, pa ko dodje dodje.
Hahaha, pa skoro da će tako i biti.
Кругер и Брент трве квлт.
Још 5 дана до Рибље Чорбе!!!!
Postoji li neki organizovani kamp za ljude iz daljine? U sustini treba mi samo mesto gde cu moci da postavim sator a ne budem forever alone kamper.
Старопрамен штанд + Буксне = †
Не зајебава се.
Муерто сериосо, Урке ноуз д бест! Може и твоја комбинација
+
И мало
Па онда
:)))
ХОХОХО на крају пада бан пар дана!
:)))
Ма удри трајни одма' :))
Има да одем, јебеш му матер, превише сам ствари ове године пропустио због испита. Нећу сад да прекидам традицију одлазакана бир фест. Гоблини па Келти, ФАК ЈЕА! Можда одем и у среду, чисто да се не смарам кући, али четвртак ИДЕМ СИГУРНО!!!111
Ma ja idem svaki dan, jebeš ti i učenje i utakmice i sve.
jooooj kako vam zavidim, ja ne mogu ici na fest, zaglavljena sam u Bosni :(((
Jeeej, treba da spremim još samo 3 ispita do BF-a al' što kaže čovek
+100
Ударам и ја плус.
Kolega alkoholicaru, ko peva sve u cetvrtak? Bice do jaja onima koji se budu vracali cirke sa Zvezdine utakmice!!! Idemo decxko!
http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html
Сетих се нечега. Ако изгуби Звезда у четвртак, доћи ће гомила жгадије која ће да се напије и прави срања. Крените са екипом и припремите се за пегле. Можда чак и више пегли за вече.
Сетих се нечега. Ако изгуби Звезда у четвртак, доћи ће гомила жгадије која ће да се напије и прави срања. Крените са екипом и припремите се за пегле. Можда чак и више пегли за вече.
А ако победи, онда ће доћи гомила жгадије која ће да се напије и прави срања.
Дакле, припремите се за пегле у сваком случају, чак иако буде нерешено. :)