Prijava

Imamo još nedelju dana fore... opušteno...

moj je predlog da se odredi stand i da raspolozeni vukajlijasi tamo bleje svaki dan, pa ko dodje dodje.

moj je predlog da se odredi stand i da raspolozeni vukajlijasi tamo bleje svaki dan, pa ko dodje dodje.

Hahaha, pa skoro da će tako i biti.

Кругер и Брент трве квлт.

Још 5 дана до Рибље Чорбе!!!!

Postoji li neki organizovani kamp za ljude iz daljine? U sustini treba mi samo mesto gde cu moci da postavim sator a ne budem forever alone kamper.

Старопрамен штанд + Буксне = †

Не зајебава се.

Муерто сериосо, Урке ноуз д бест! Може и твоја комбинација

Кругер и Брент

+

Буксне

И мало

Старопрамена

Па онда

:)))

ХОХОХО на крају пада бан пар дана!
:)))

Ма удри трајни одма' :))

Има да одем, јебеш му матер, превише сам ствари ове године пропустио због испита. Нећу сад да прекидам традицију одлазакана бир фест. Гоблини па Келти, ФАК ЈЕА! Можда одем и у среду, чисто да се не смарам кући, али четвртак ИДЕМ СИГУРНО!!!111

Ma ja idem svaki dan, jebeš ti i učenje i utakmice i sve.

jooooj kako vam zavidim, ja ne mogu ici na fest, zaglavljena sam u Bosni :(((

Jeeej, treba da spremim još samo 3 ispita do BF-a al' što kaže čovek

Има да одем, јебеш му матер, превише сам ствари ове године пропустио због испита.

+100

Ударам и ја плус.

ли четвртак ИДЕМ СИГУРНО!!!111

Kolega alkoholicaru, ko peva sve u cetvrtak? Bice do jaja onima koji se budu vracali cirke sa Zvezdine utakmice!!! Idemo decxko!

Сетих се нечега. Ако изгуби Звезда у четвртак, доћи ће гомила жгадије која ће да се напије и прави срања. Крените са екипом и припремите се за пегле. Можда чак и више пегли за вече.

Аларик
Сетих се нечега. Ако изгуби Звезда у четвртак, доћи ће гомила жгадије која ће да се напије и прави срања. Крените са екипом и припремите се за пегле. Можда чак и више пегли за вече.

А ако победи, онда ће доћи гомила жгадије која ће да се напије и прави срања.

Дакле, припремите се за пегле у сваком случају, чак иако буде нерешено. :)