Beer Fest

1. А ако победи, онда ће доћи гомила жгадије која ће да се напије и прави срања.

Дакле, припремите се за пегле у сваком случају, чак иако буде нерешено. :)

+ БАЗИЛИОН!

2. Ma peglajte po njima, ima piva, ne žalite ;)

3. Jao čuo sam da ove godine peva Zvonko Bogdan, to treba poslušati...
    Jebiga nema Davida Guete, ali šta da se radi kad se proseravaju pa neće da dpvedu prave zvezde naše estrade nego sve neke nepoznate i strane.

4. Да су платили Сању Маринковић да тролује са овог налога горе, био би бољи, занимљивији и мање провидан трол.

5. Zaboravio je "Pozdrav od mene" haha kako da ti ne priraste za srce?

6. turtleboy, idem na BF od kad isti postoji, ali sam iz Beograda i nikada nisam čula da postoji nekakav organizovan kamp za ljude koji nisu tako da, zabodi se negde tamo u šumu i boli te uvo.

7. Najbolje veče u životu, krenuo sa ortacima od štanda do štanda, i kad već nisam mogao da pročitam koje pivo pijem, rešim da se olakšam, i taman što završih, krenem nazad, i sledeća scena budim se na drvetu.Nekako nađem cigare, zapalim, i shvatim koliko je nekad lepo biti pijan.A beer-fest, ima pive, dobre muske, odmoriš mozak par dana.

8. budim se na drvetu

Ne znam koliko je pomenuto drvo anatomski oblikovano ali teško mi je da poverujem da je na istom moguće spavati.

9. pijan moz da spava i na ekserima, ko fakir

10. znači u petak u principu okupljanje?

11. Ma i sredu, i četvrtak, i petak, i sve dane. Samo se javi. :)

12. pijan moz da spava i na ekserima, ko fakir

Sa eksera bar ne bi pao.

Kod kog štanda je okupljanje, da dodžem da vam mahnem?

13. Mogao bi i neki znak raspoznavanja vukajlijaša, recimo... karanfil u reveru?

14. Nema potrebe, većina se poznaje, samo se priključiš najčudnijoj grupi koju ugledaš.

15. Nema potrebe, većina se poznaje, samo se priključiš najčudnijoj grupi koju ugledaš.

Ja ne poznajem skoro nikoga, nijesam bio pre na okupljanjima pa zato pitam.

16. Javiš se nekome na PVT i sve lepo dogovoriš :)

17. Ma, videćeš gomilu jako weird ljudi, većina su muškarci, ima nas malih, velikih, metalaca, hipstera, narodnjaka, čim vidiš toliko raznoliku grupicu znaš da smo mi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.