![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Može, samo da se kači slika na temi i piše komentar, kao što su naveli, i da pobednik kači svoj posle glasanja, posteri nisu toliko bitni, tako da taj posle možemo i da odaberemo, nije problem.
Ovako da svako pravi svoj pa da kači na temu ne ide.
Ja sam za, igrajte se.
Samo nek neko od modova otvori temu i sroči to, kao i za konjkurs, da bi imalo nekog reda. Vidite sa enerdži ili milicom ili nekim trećim ko vas bude aminovao.
Gud lak!
:ode na more:
p.s. ocekujem dobre postere kad se vratim, ščuli?! :P
Чрчо лепо се проведи :* :д
Lepo se provedi, Črča :))
Одлазим са сајта оног дана када се Костић умодерише.
Pozdrav i tebi.
Za, jer mislim da ne pravim dovoljno budalu od sebe svojim definicijama.
Inače ja sam za!
Može ovde lok da padne.
http://www.vukajlija.com/forum/teme/30001-posterdzije-oprobajte-se
Počelo je.
Poštujte pravila i BEZ SPEMA (komentara tipa ovaj ili onaj pobediJo i sl. - glasaće se sutra pa ćete iskzati mišljenje :D ), da bude preglednije, imate već par primera...