![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ја ушао, видим имам админа и све их бановао!
Сад има места, ајде упадајте стварно! :)
ЕДИТ: Е јеби га угасио!
Ај нек направи неко
ЗеЗ поставио неки линк и написао ајде упадајте, ја ушао и баново Чилеанце и играо са оним хостом, њега боли уво што сам бановао њих 7-8...
Ајде Лаки хостуј ти...
Репрезентативци , вечерас у 00:00 играмо са кланом "Нероазури" . Окупите се да поиграмо!
Изнервирали ме чим сам ушао у собу, ма клинчадија обична, не вреди са њима да се зезамо, треба неку озбиљнију екипу да зовнемо
Ljudi ja sam na moru vracam se sledeceg ponedeljka tako da nemojte da me racunate na treninzima i mecevima. Da ne kazete da sam vas napustio. :P
Хоћемо вечерас са неким са ЕСЛ-а?
Zašto da neee...
Ајде људи, ако не играмо на есл, бар тренинг обичан да одрадимо
Лупусе,Лаки ајде бар одговорите нешто да знам да ли да чекам, или да идем
Лаки рече да неће играти...
Ево учесника лиге
http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/t958-ucesnici-lige#7549
Све у свему биће занимљиво.Једина дилема је наш списак.
1.Лаки - капитен
2.Тиаго Силва
3.Србин 1389
4.Јорганџија
5.То
6.Лупус
7.Џејмс Бонд
8.Тког
Ово је за сада.
То дефинитивно одлази са списка јер га нема баш дуго.
Јорганџија и Бонд су близу испадања , не зато што су лоши играчи већ зато што их нисам виђао често на машим утакмицама и тренинзима , плус Јорганови проблеми са нетом.А Бондов став ми је нејасан по питању играња за репрезентацију.
Кандидати за празна места су : Мадафака сит, Душан1001 , Џанки , Зезатор , Ксела (ваљда , за њега нисам сигуран .. ).
Могли би смо ЕСЛ, а?
Па ајде ... Лупусе , требаш нам...
Ја сам ту ако треба
Мислим да можеш и ти Лаки...
ЕДИТ: сад сам видео, можеш...
Да , али не умем .....
ЕДИТ: Ел идем на ово Челенџ дугме?
ајде на чет на ЕСЛу
ЕДИТ: е јеби га, морам да идем...
ту сам вечерас...
ako igrate gdje da upanem