Вечерас ћемо да играмо
Јесте ли ту, да играмо сад?
Ја сам ту
Ајде можемо ти,лаки и ја, играли смо у том саставу већ пар пута ( само да сачекамо мало да се лаки олади од пораза :) )
Нећу ја да се оладим скоро ..... ај да одиграм то на силу да вас не испаљујем ...
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!
Заборавите на мене , нека вас води Лупус вечерас , ако му је остало живаца... ја ем нумем тамо , ем сам опако нервозан ....
Можеш и ти да организујеш а можеш и да ми даш, гледао сам данас...
рекох не могу да ти дам , немам та овлашћења ,,,
ок извини...
И шта сад, опет нема текме?
Нема, ја играо код Злог Глија сад пола сата... Сутра после турнира, ионако ћемо сви бити ту... ;)
hoce bit sta, igra li se kad?
Хоћемо ли репрезентацијо?
Коле играли смо до малопре , Јорган ,Јабо , Силва и ја ... малко си закаснио јебага ... Можда ће они још играти , види са њима ја немам снаге више ...
Ја сам за... Е да, неко нас је изазвао на ЕСЛу... тим Манге... За данас је био изазов али пошто нисмо прихватили можемо да предложимо нови термин...
Манге је тим са СХБ-а ..... играће лигу ...
Знам...
Хоћемо вечерас, ако су ту?
Па не можемо без Лупуса... -.- послао сам му ПВТ да ми да моћ да организујем мечеве...
Ma stavite tamo svima koji znaju kako sljaka ESL da budu "co-captain" ili "orga", mislim da te funkcije mogu da zakazuju meceve tj. traze protivnike preko challenge-a, instant challenger-a ili onog zakazivanja po terminima.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Вечерас ћемо да играмо
Јесте ли ту, да играмо сад?
Ја сам ту
Ајде можемо ти,лаки и ја, играли смо у том саставу већ пар пута ( само да сачекамо мало да се лаки олади од пораза :) )
Нећу ја да се оладим скоро ..... ај да одиграм то на силу да вас не испаљујем ...
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!
Заборавите на мене , нека вас води Лупус вечерас , ако му је остало живаца... ја ем нумем тамо , ем сам опако нервозан ....
Можеш и ти да организујеш а можеш и да ми даш, гледао сам данас...
рекох не могу да ти дам , немам та овлашћења ,,,
ок извини...
И шта сад, опет нема текме?
Нема, ја играо код Злог Глија сад пола сата...
Сутра после турнира, ионако ћемо сви бити ту... ;)
hoce bit sta, igra li se kad?
Хоћемо ли репрезентацијо?
Коле играли смо до малопре , Јорган ,Јабо , Силва и ја ... малко си закаснио јебага ...
Можда ће они још играти , види са њима ја немам снаге више ...
Ја сам за...
Е да, неко нас је изазвао на ЕСЛу... тим Манге...
За данас је био изазов али пошто нисмо прихватили можемо да предложимо нови термин...
Манге је тим са СХБ-а ..... играће лигу ...
Знам...
Хоћемо вечерас, ако су ту?
Па не можемо без Лупуса... -.-
послао сам му ПВТ да ми да моћ да организујем мечеве...
Ma stavite tamo svima koji znaju kako sljaka ESL da budu "co-captain" ili "orga", mislim da te funkcije mogu da zakazuju meceve tj. traze protivnike preko challenge-a, instant challenger-a ili onog zakazivanja po terminima.