Vidim ti si sebe već otpisao iz ekipe zbog one utakmice...
Nego mogli bismo neki manji trening pre utakmice, čisto da isprobamo pošto Kole, Jabo i ja nismo igrali baš često, a vidim da planiraš nas za prvu.
Па могли да су они ту сада ...а нису.Биће ту око 22:00.
Вала, вас троје сте играли прилично доста , стављао сам вас ја често заједно да играте , имајући у виду да ће мени или коме већ у тиму да опадне форма или се не уклопи.Вас троје сте добар избор.
Јабо назад само да игра смиреније и без ризика када је под притиском , само то од њега тражим и неће бити проблема.Кад је тесно лопту у ћоше и чекај да неко покрије гол онда кренеш са избијањем лопте.
Вас двоје у нападу збате већ причу , не би да се понављам по хиљадити пут.
Реално , играмо против једне од најбољих екипа , тако да је бод велики као кућа . немојте да се заваравате да можемо да их победимо , треба нама још рада на игри за то.Нису они џаба увек у врху лига.
Нема јурења у напад и на гол по сваку цену.Увек морамо да се бранимо са 2 играча , бар за ову текму.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ја морам дидем сад, доћи ћу касније па ако нас буде мож нешто оплетемо...
ja sam izbrisao profil na eslu, tamo me ne kontajte, jedino da slazem nik i da igram. :D :D :D
Данас би требало да играмо са Разјаренима , када можете да играте да знам да ускладим термине са њима?
Од 7 до 22.00 нисам ту,остало одговара
Ја нисам ту чеверас...
Hoću i ja da igram, bilo kad, sa bilo kim. Imam dobarr net još 15ak dana, pa bih da iskoristim to za haks krljanje.
laki najdalje sam do 8 tu, znaci od sada pa do 8. Ako mozes tada da uskladis sto se mene tice, ako si me kontao :D
Mogu i ja do 8:30. :S
Ја могу од 21:00, можда и од 20:00...
Питају нас ел можемо у 19:00?
Ако ћемо у седам , излазе , Коле , Јорган и Јабо , јер овог несрећника Буке нема ,,,,
дакле?
Е курац , ништа , мораћемо од 22:30 вечерас или сутра пре 19:00 ..
Sta je odluceno? I tkog je tu.
Играћемо вечерас од 22:30
Коле , Јабо , Бука , будите спремни.
Evo mene. Nego, pošto nekoliko njih nije tu večeras u tom terminu mogli bismo u skorije neko vreme, ako se ovi slažu... ?
Па биће и Јабо и Коле ту ,а бићеш и ти , плус ја као замена , а већ сам уговорио са људима да играмо у 22:30 .........
Vidim ti si sebe već otpisao iz ekipe zbog one utakmice...
Nego mogli bismo neki manji trening pre utakmice, čisto da isprobamo pošto Kole, Jabo i ja nismo igrali baš često, a vidim da planiraš nas za prvu.
Па могли да су они ту сада ...а нису.Биће ту око 22:00.
Вала, вас троје сте играли прилично доста , стављао сам вас ја често заједно да играте , имајући у виду да ће мени или коме већ у тиму да опадне форма или се не уклопи.Вас троје сте добар избор.
Јабо назад само да игра смиреније и без ризика када је под притиском , само то од њега тражим и неће бити проблема.Кад је тесно лопту у ћоше и чекај да неко покрије гол онда кренеш са избијањем лопте.
Вас двоје у нападу збате већ причу , не би да се понављам по хиљадити пут.
Реално , играмо против једне од најбољих екипа , тако да је бод велики као кућа . немојте да се заваравате да можемо да их победимо , треба нама још рада на игри за то.Нису они џаба увек у врху лига.
Нема јурења у напад и на гол по сваку цену.Увек морамо да се бранимо са 2 играча , бар за ову текму.
Ево мене
ДАЈТЕ МИ ЛИНК ПРОКЛЕТИ
Лаки, неће да уђе у ову собу што си дао, јеси сигуран да је то то ?