Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ја морам дидем сад, доћи ћу касније па ако нас буде мож нешто оплетемо...
ja sam izbrisao profil na eslu, tamo me ne kontajte, jedino da slazem nik i da igram. :D :D :D
Данас би требало да играмо са Разјаренима , када можете да играте да знам да ускладим термине са њима?
Од 7 до 22.00 нисам ту,остало одговара
Ја нисам ту чеверас...
Hoću i ja da igram, bilo kad, sa bilo kim. Imam dobarr net još 15ak dana, pa bih da iskoristim to za haks krljanje.
laki najdalje sam do 8 tu, znaci od sada pa do 8. Ako mozes tada da uskladis sto se mene tice, ako si me kontao :D
Mogu i ja do 8:30. :S
Ја могу од 21:00, можда и од 20:00...
Питају нас ел можемо у 19:00?
Ако ћемо у седам , излазе , Коле , Јорган и Јабо , јер овог несрећника Буке нема ,,,,
дакле?
Е курац , ништа , мораћемо од 22:30 вечерас или сутра пре 19:00 ..
Sta je odluceno? I tkog je tu.
Играћемо вечерас од 22:30
Коле , Јабо , Бука , будите спремни.
Evo mene. Nego, pošto nekoliko njih nije tu večeras u tom terminu mogli bismo u skorije neko vreme, ako se ovi slažu... ?
Па биће и Јабо и Коле ту ,а бићеш и ти , плус ја као замена , а већ сам уговорио са људима да играмо у 22:30 .........
Vidim ti si sebe već otpisao iz ekipe zbog one utakmice...
Nego mogli bismo neki manji trening pre utakmice, čisto da isprobamo pošto Kole, Jabo i ja nismo igrali baš često, a vidim da planiraš nas za prvu.
Па могли да су они ту сада ...а нису.Биће ту око 22:00.
Вала, вас троје сте играли прилично доста , стављао сам вас ја често заједно да играте , имајући у виду да ће мени или коме већ у тиму да опадне форма или се не уклопи.Вас троје сте добар избор.
Јабо назад само да игра смиреније и без ризика када је под притиском , само то од њега тражим и неће бити проблема.Кад је тесно лопту у ћоше и чекај да неко покрије гол онда кренеш са избијањем лопте.
Вас двоје у нападу збате већ причу , не би да се понављам по хиљадити пут.
Реално , играмо против једне од најбољих екипа , тако да је бод велики као кућа . немојте да се заваравате да можемо да их победимо , треба нама још рада на игри за то.Нису они џаба увек у врху лига.
Нема јурења у напад и на гол по сваку цену.Увек морамо да се бранимо са 2 играча , бар за ову текму.
Ево мене
ДАЈТЕ МИ ЛИНК ПРОКЛЕТИ
Лаки, неће да уђе у ову собу што си дао, јеси сигуран да је то то ?