Састав ХБСВ-а : Србин1389(1г) , Мадафака сит , Букајлија (2г)
Прво коло и одмах прва победа.И то ни мање ни више него против легендарног Разјареног Клана.Тим је испоштовао договор из свлачионице на већем делу меча.Свака им част.
Бука и Коле су паказали свој нападачки таленат , Јабо прилично сигуран и смирен у одбрани (мораће то још боље и сигурније) и добро тимско покривање и грађење што доста ценим код мојих играча.Полако ово постаје прави ТИМ.
Да се не би сувише занели , било је старих мана у нападу ,типа , нече Тиаго да се отвори за центаршут.И у одбрани Јабо пар пута исхитрено реаговао а није морао.
То је сада прошло некажњено али боље да то поправимо пред следећи дуел.
Победа!
ПС.Мој деби на СХБ лигама као селектор и опа , победа! :)) (куп не рачунамо :))
Честитам пулени моји :)
Немој да се заносите после ове победе, мора још много да се ради. Сад ћу погледам снимак, али било би безвезе да износим неке критке после сјајног резултата...
Pogledao ja, nije ovo bilo uopste lose. Ima tu jos stvari na kojima treba da radite, pre svega nazad i jos da se pomalo skapirate u napadu, ali ovo je bilo sasvim zadovoljavajuce.
Nama nema dvojice bitnih ali cemo probati da navatamo kaspera za veceras, on je solidan pa bi mogao da uskoci dok se ovi ne vrate. Problem je u tome sto on ne moze da udje u veliki broj soba, jebe ga net... Aj videcemo do veceras pa cemo se dogovoriti.
Nece ni meni
http://www.haxball.com/?roomid=e02e6aec3d67eae71e1e36ba3743e616714f1e64d1651c0c53f9b7ec9683f825
HBSV-Razjareni klan
3:0
Ne verujem...
Честитам свима, највише тиагу, стварно си покидао вечерас
Hvala ali realno svi smo bili za desetku :D
Разјарени Клан - ХБСВ 0:3
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=b3cc2ddd
Састав ХБСВ-а : Србин1389(1г) , Мадафака сит , Букајлија (2г)
Прво коло и одмах прва победа.И то ни мање ни више него против легендарног Разјареног Клана.Тим је испоштовао договор из свлачионице на већем делу меча.Свака им част.
Бука и Коле су паказали свој нападачки таленат , Јабо прилично сигуран и смирен у одбрани (мораће то још боље и сигурније) и добро тимско покривање и грађење што доста ценим код мојих играча.Полако ово постаје прави ТИМ.
Да се не би сувише занели , било је старих мана у нападу ,типа , нече Тиаго да се отвори за центаршут.И у одбрани Јабо пар пута исхитрено реаговао а није морао.
То је сада прошло некажњено али боље да то поправимо пред следећи дуел.
Победа!
ПС.Мој деби на СХБ лигама као селектор и опа , победа! :)) (куп не рачунамо :))
Честитам пулени моји :)
Немој да се заносите после ове победе, мора још много да се ради. Сад ћу погледам снимак, али било би безвезе да износим неке критке после сјајног резултата...
Pogledao ja, nije ovo bilo uopste lose. Ima tu jos stvari na kojima treba da radite, pre svega nazad i jos da se pomalo skapirate u napadu, ali ovo je bilo sasvim zadovoljavajuce.
Немате никог Зли за игру , рече ваш да одлажемо за понедељак?
Онда ћемо играти са Редом Змаја.
Е, прво слободно вече да играмо ЕСЛ...
Лаки не можемо са редом змаја, морају текме да се играју по реду
Hoćete igrati ljudi, da neko napravi sobu?
Nama nema dvojice bitnih ali cemo probati da navatamo kaspera za veceras, on je solidan pa bi mogao da uskoci dok se ovi ne vrate. Problem je u tome sto on ne moze da udje u veliki broj soba, jebe ga net... Aj videcemo do veceras pa cemo se dogovoriti.
Ima li neko raspoložen za haks?
Дубе слабо нас има у ово доба дана, највише нас је око 22.00,23.00
Pa idete li vi po kafanama? Oko 22h se jebe :D
Aj haks Dude.
Bravo, bravo, bravo :))
Jesi tu sad? Ja bio na fudbalu malo...