Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Победа треба да нам буде императив у мечу против Коза Ностре.Они и разјарени клан су нам за сада , конкуренти у борби за опстанак.
http://www.haxball.gr/league/view/26617
На мене не рачунајте вечерас, уколико буде меч, нећу бити кући!
Не играмо вечерас утакмице лиге.
A večeras? :D
Очигледно ни вечерас ...
ПРИЈАВЉУЈТЕ СЕ СВИ КОЈИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ИГРАТЕ ЛИГУ 2 НА 2 ИЛИ 3 НА 3...
За сада што ја знам, од екипа за 2 на 2 имају следеће:
Бонд и ја
Ксела и Скочимиш
Lupuse je l' mogu da se prijavljuju dodatni članovi? Pošto će meni sad škola i kurac-palac, a i retko kad sam na netu u poslednje vreme.
E i da, ako nije zaključana ona prva tema možete da promovišete preko nje ligu i sranja.
Може Кселомире... 4 Члана највише по екипи...
Ако сам добро разумео . играмо паралелно и 2 вс 2 и 3 вс 3 лигу?Или једну од те две?
И да ли је овај Мадафака послао ПВТ људима?
Јављајте се репрезентативци када можете да играте лигашки меч данас или вечерас , које време ....
Играмо једну од те 2... Овако, најбоље би било да се скупи колико екипа може по 4 човека па ћемо да се договоримо јел играмо 3 на 3 или 2 на 2, мада сам ја више за 3 на 3...
Naš tim će izgledati otprilike ovako:
Skočimiš
Dušan1001
Ognjetina (možda)
XelA
Име тима ћемо тек да смислимо...
brainiac96_Dio
tkog
bukajlija
madafaka sit
Džanki dechko nije više nigde poželjan, mukica...
Ксело лопове , крадеш ми играча ....
Лаки човече, погледај ПВТ па одговори што пре!
Još nisam zaboravio Kuzmana!!!11
Pre sam za tu 3 na 3 ligu, taman da se uvežbamo za ovu sa shb-a... :)
Такође.Не видим напредак репрезентације без 3 вс 3 лиге.