ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Победа треба да нам буде императив у мечу против Коза Ностре.Они и разјарени клан су нам за сада , конкуренти у борби за опстанак.

http://www.haxball.gr/league/view/26617

2. На мене не рачунајте вечерас, уколико буде меч, нећу бити кући!

3. Не играмо вечерас утакмице лиге.

4. Очигледно ни вечерас ...

5. ПРИЈАВЉУЈТЕ СЕ СВИ КОЈИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ИГРАТЕ ЛИГУ 2 НА 2 ИЛИ 3 НА 3...

За сада што ја знам, од екипа за 2 на 2 имају следеће:

Бонд и ја
    Ксела и Скочимиш

6. Lupuse je l' mogu da se prijavljuju dodatni članovi? Pošto će meni sad škola i kurac-palac, a i retko kad sam na netu u poslednje vreme.

7. E i da, ako nije zaključana ona prva tema možete da promovišete preko nje ligu i sranja.

8. Може Кселомире... 4 Члана највише по екипи...

9. Ако сам добро разумео . играмо паралелно и 2 вс 2 и 3 вс 3 лигу?Или једну од те две?
    И да ли је овај Мадафака послао ПВТ људима?

10. Јављајте се репрезентативци када можете да играте лигашки меч данас или вечерас , које време ....

11. Играмо једну од те 2... Овако, најбоље би било да се скупи колико екипа може по 4 човека па ћемо да се договоримо јел играмо 3 на 3 или 2 на 2, мада сам ја више за 3 на 3...

12. Naš tim će izgledati otprilike ovako:
    Skočimiš
    Dušan1001
    Ognjetina (možda)
    XelA

13. Име тима ћемо тек да смислимо...
    brainiac96_Dio
    tkog
    bukajlija
    madafaka sit

14. Džanki dechko nije više nigde poželjan, mukica...

15. Ксело лопове , крадеш ми играча ....

16. Лаки човече, погледај ПВТ па одговори што пре!

17. Još nisam zaboravio Kuzmana!!!11

18. Pre sam za tu 3 na 3 ligu, taman da se uvežbamo za ovu sa shb-a... :)

19. Такође.Не видим напредак репрезентације без 3 вс 3 лиге.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.