![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Победа треба да нам буде императив у мечу против Коза Ностре.Они и разјарени клан су нам за сада , конкуренти у борби за опстанак.
http://www.haxball.gr/league/view/26617
На мене не рачунајте вечерас, уколико буде меч, нећу бити кући!
Не играмо вечерас утакмице лиге.
A večeras? :D
Очигледно ни вечерас ...
ПРИЈАВЉУЈТЕ СЕ СВИ КОЈИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ИГРАТЕ ЛИГУ 2 НА 2 ИЛИ 3 НА 3...
За сада што ја знам, од екипа за 2 на 2 имају следеће:
Бонд и ја
Ксела и Скочимиш
Lupuse je l' mogu da se prijavljuju dodatni članovi? Pošto će meni sad škola i kurac-palac, a i retko kad sam na netu u poslednje vreme.
E i da, ako nije zaključana ona prva tema možete da promovišete preko nje ligu i sranja.
Може Кселомире... 4 Члана највише по екипи...
Ако сам добро разумео . играмо паралелно и 2 вс 2 и 3 вс 3 лигу?Или једну од те две?
И да ли је овај Мадафака послао ПВТ људима?
Јављајте се репрезентативци када можете да играте лигашки меч данас или вечерас , које време ....
Играмо једну од те 2... Овако, најбоље би било да се скупи колико екипа може по 4 човека па ћемо да се договоримо јел играмо 3 на 3 или 2 на 2, мада сам ја више за 3 на 3...
Naš tim će izgledati otprilike ovako:
Skočimiš
Dušan1001
Ognjetina (možda)
XelA
Име тима ћемо тек да смислимо...
brainiac96_Dio
tkog
bukajlija
madafaka sit
Džanki dechko nije više nigde poželjan, mukica...
Ксело лопове , крадеш ми играча ....
Лаки човече, погледај ПВТ па одговори што пре!
Još nisam zaboravio Kuzmana!!!11
Pre sam za tu 3 na 3 ligu, taman da se uvežbamo za ovu sa shb-a... :)
Такође.Не видим напредак репрезентације без 3 вс 3 лиге.