Lepi su planovi za 3v3 ligu ali videli smo šta se desilo sa onim 3v3 kupom, čak ni finale nije odigrano, 2v2 je lakša za organizaciju i zabavnija, a 3v3 može da se uvežbava treninzima i sparing timom.
Наравоученије које је извукао селектор : никад не стављај у тим играче који никад нису играли заједно ,реално вас троје сте ретка комбинација која није играла заједно.Фалио је Коле да повеже игру и Бука да јурца за лоптом.
Имали смо глупе грешке и примљене голове ....
brate, realno nemamo zadnjeg igraca, tj ni napad ne blista, al bez odbrane ne ide nikako, moje misljenje je da se igra 2-1 formacija, da bar probamo na x igrati, pa ako koja kontra uleti, jebi je...
И ја сам за 3 на 3 лигу, јер репрезентација ужасно пролази на свим пољима. Потребне су нам утакмице... Дакле за сад имамо 2 тима, 2 су у најави... Ја ћу видети да обезбедим још 2...
МИКИЋ
Зезатор
Дуб
То
Џанки
Седплас
Биошокер
Кузман
Реме
Јабучило
Сремски Нинџа
БојанБојанБојан
Анхор
АлександарКГ
Саншајн
Чавез
Ричи Б
Е сад, чини ми се да нема ништа од ТО-а и БојанБојанБојана јер их нема на сајту већ дуго...
А ЗеЗаТоР неће, каже имаће обавезе...
Анкор се јавио и питао до кад су пријаве... изгледа заинтересован...
evo i ja da se javim za tu ligu, samo mi recite do kad su prijave jer nisam kuci trenutno i nemam bas vremena sad.
pitacu i Ankora jel raspolozen za tim, a ako ne bude, evo slobodan sam nek me uzme ko oce nisam se popravio i dalje sam govno lolo
Ja se javljam kao slobodan igrač i kapiten novog tima koji ću da pravim. Ime ekipe još ostaje pod velom tajne. Tako da, igrači koji bi u ekipu sa mnom, neka mi se jave na pvt tuki, fala.
Ja se javljam kao slobodan igrač i kapiten novog tima koji ću da pravim. Ime ekipe još ostaje pod velom tajne. Tako da, igrači koji bi u ekipu sa mnom, neka mi se jave na pvt tuki, fala.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja trazim tim, ako nekome treba da igrac, nek se javi...
I ja sam za 3v3 ligu.
Laki postuj ovde link za mec ja cu sad da dodjem.
Lepi su planovi za 3v3 ligu ali videli smo šta se desilo sa onim 3v3 kupom, čak ni finale nije odigrano, 2v2 je lakša za organizaciju i zabavnija, a 3v3 može da se uvežbava treninzima i sparing timom.
ХБСВ - Коза Ностра 0:6 (0:5)
Јебаше нас , ето укратко.
Ne ide ovako, hitno promjena, da bar ostanemo u prvoj ligi!!!
Najgora definitivno -.-
Наравоученије које је извукао селектор : никад не стављај у тим играче који никад нису играли заједно ,реално вас троје сте ретка комбинација која није играла заједно.Фалио је Коле да повеже игру и Бука да јурца за лоптом.
Имали смо глупе грешке и примљене голове ....
brate, realno nemamo zadnjeg igraca, tj ni napad ne blista, al bez odbrane ne ide nikako, moje misljenje je da se igra 2-1 formacija, da bar probamo na x igrati, pa ako koja kontra uleti, jebi je...
Oce neko sada neobavezno da igramo, gde me nece terati i banovati?? lol
И ја сам за 3 на 3 лигу, јер репрезентација ужасно пролази на свим пољима. Потребне су нам утакмице... Дакле за сад имамо 2 тима, 2 су у најави... Ја ћу видети да обезбедим још 2...
Послао сам поруке следећим људима
Зезатор
Дуб
То
Џанки
Седплас
Биошокер
Кузман
Реме
Јабучило
Сремски Нинџа
БојанБојанБојан
Анхор
АлександарКГ
Саншајн
Чавез
Ричи Б
Е сад, чини ми се да нема ништа од ТО-а и БојанБојанБојана јер их нема на сајту већ дуго...
А ЗеЗаТоР неће, каже имаће обавезе...
Анкор се јавио и питао до кад су пријаве... изгледа заинтересован...
Ocel' ko?
evo i ja da se javim za tu ligu, samo mi recite do kad su prijave jer nisam kuci trenutno i nemam bas vremena sad.
pitacu i Ankora jel raspolozen za tim, a ako ne bude, evo slobodan sam nek me uzme ko oce nisam se popravio i dalje sam govno lolo
Ti si Šerpas, Šerpas mora da napreduje, zar ćeš da izneveriš svog mentora Super šerpasa?!
Izvalite Kokerov rank!
KOLE JUNIOR, ČAK SE ISTO I ZOVU!!!!JEDANAES
http://www.hecheatedonme.net/wp-content/uploads/2010/07/cheating-husband-confront-infidelity-he-cheated-on-me-now-what-husbands-mistress-speaks-to-me.jpg
И ИДЕМО :)
http://www.youtube.com/watch?v=-MwIson0ibw
Обилић тражи играче.Коле и ја смо ту за сада , ко је заинтересован да игра у тиму са реномеом и традицијом нека се јави.
Kome treba igrac nek' se meni javi. :)