![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
5:0 ? :/
Ima li išta od tog meča?
Лаки се не јавља!
Саћу да видим тамо је л има њих...
Меч је готов, а колко ја знам завршио се 5:0.... За њих...
Меч је био , изгубили смо 4-0.
Нико није хтео у почетку да се држи тактике и онда је све пало у воду после првог примљеног гола....
Јебем ја вас неозбиљне и јебем ја Микићев пинг ........
Да, али ко је играо?
ЕДИТ: видео сам сад...
Букајлијо, погледај ПВТ...
ŠKK!?
Zašto nismo igrali Bond, Mada i ja kad smo već bili tu? Ti reče u 9?
Ma video sam Madafaka, ne pada mi ništa na pamet, ae nešto ću da smislim...
Ок букајлијо, ионако су сви предлози шашави...
Да разјасним, не љутим се ја што нисам играо...
него ми глупо мало, нема никог да се јави, не објављуете резултат, не знам шта се дешава...
У девет нисте били у соби где смо се окупљали ,они су дошли , почели смо да играмо ми који смо били тамо.
Све више ми изгледа да не вреди ништа да се објашњава пре текме , исто му дође ... ти кажеш једно а тера се по старом .... боли ме курац , од сад вам кажем кад има текма па ко дође игра како зна ... у пичку материну лепу ....
Ma video sam Madafaka, ne pada mi ništa na pamet, ae nešto ću da smislim...
Бонд није играо зато што је лош. Мада и ти нисте играли зато што су се они договарали у соби коју је лаки отворио, па после тога у соби коју сам ја отворио, па после тога у соби коју је отворио МИКИЋ. А за обавештења не знам, Лаки могао си написат'нешто овде.
Саму игру не могу да коментаришем, јер нисам гледао меч, изађох да вам буде бољи пинг :) Мада мислим да нешто треба да се мења. То је јасно ваљда и сваком :Д 4:0, прошла колко ? 5:0 :/ Лоше...
Па одлично ако ти мислиш да знаш боље , ево води екипу ,а не само да ми сереш овде ... ја ово никад нисам ни тражио ...
Pa mogao si staviti ovde link kao i uvek, ili poslati privatnu, čak ni na shb-u nije pisalo da igramo i da se nadjemo u toj i toj sobi...
Морам да приметим да је систем одигравања веома конфузан. Ја кад хтедох пре неко вече да дођем кад сте играли, нит сам нашао линк нит резултат, тек касније је био рез... Лаки остаје селектор...
Ја сам мало пренаглио са реакцијама , ипак сам био под утиском финансијског губитка , па ми све ишло на курац ... :))
Али стварно , мора мало да се промени став играча.Ако кажем да играмо то и то , иограмо то и то.И не може Тког у сред меча да мења позицију и да игра шта он оће.Јорган исто , рекли смо да се бранимо сво троје док је 0-0 , а он стао на пола терена.Кад смо га примили , а примили смо га глупо , играли смо класику и ту су људи били једноставно бољи и нисмо имали шансе , као што сам пар дана унапред рекао ...
Све су ово покушаји да се некако сакрију наши велики недостатци у 3в3 игри , који би требали да се поправе овом новом лигом.
Само да нађем тог трећег што ће да игра у Обилићу и ови што су рекли да праве тимове па можемо и да почнемо.
Лаки, питај Џанкија да игра са вама, мислим да он нема тим...
Liga je 3v3?
Јесте 3 на 3... За сад има 3 пријављена тима с тим да још 3 траже играче. Од сутра ћу се потрудити да позовем људе да се прикључе па да почнемо да играмо...
Ладно се појавила соба у листи међу српским собама без заставе , ја ушао и ево тог историјског тренутка
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=039eee89
Нови члан Обилића је Зли Гли.Тражимо још једног члана.
Обилић : Лаки , Коле ,Зли Гли , и ???
За ову недељу имамо да одиграмо против :
Црно Бели Клан
Разјарени Клан
ППП