ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. ja bih da se prikljucim timu ako ikako moze? :)

2. Види са Лакијем, њему фали играч. Ако је нашао четвртог, онда или са Дубом или са Чавезом...

3. Па одлично ако ти мислиш да знаш боље , ево води екипу ,а не само да ми сереш овде ... ја ово никад нисам ни тражио ...

Не знам што мене нападаш, нисам ти ја крив за губитак меча, а све што сам рекао је да нешто треба да се мења. Нисам уперивао прст у тебе или неког од играча. Мислио сам на стратегију, редовније тренинге и то.

4. Jedna pobeda u 6 kola? Isti skor sam i ja napravio, pa ste srali da sam loš, eto vam ga Laki.

5. biće bolje samo kad počnemo 3-3 ligu
    ja garantujem da se igrala 2-2 liga tamo kad smo mi bili uštrebani na 2-2 igru pokidali bi ih sve odreda

6. Dušane overi privatnu poruku.

7. Dusane, bice i 2na2 liga ali veruj da mnogo gresis oko tog kidanja.

8. A i verujem da 3v3 liga neće pomoći ništa, jer su ovde igrači koji predstavljaju HBSV na SHB u različitim timovima i neće se uigravati zajedno, bolje je raditi treninge sa 2 tima, tj. prvim i sparing nego ovako.

9. Наравно да ће помоћи.Није овде реч о уигравању одређених играча у истом тиму већ о такмичарским утакмицама које ће подићи ниво генерално ТИМСКЕ ИГРЕ на великом терену у 3вс 3 формату.Дакле , кроз лигу учимо да играмо 3в3 јер , или не знамо или знамо веома мало.Овако , независно са ким играш у лиги ,ако ти знаш да играш 3в3 , разумеш креатња и саму игру , уклопићеш се са било којим играчем.Док то са спаринзима није ствар.Овако ће и већи број играча играти и имаћемо већи избор за најбољи тим који ће нас представљати.

10. Da, ali gledaj, svaki tim će da tera različit stil igre tako da će svako drugačije znati da igra 3v3.
    Da svi teraju jednim stilom igre, npr. svi su agresivni dobio bi dobar tim od bilo koja 3 igrača, ovako ako staviš jednog igrača iz tima koji je igrao agresivno, drugog iz tima koji se uglavnom branuo završićeš sa jednim igračem na njihovoj polovini a drugim blizu tvog gola, kapiraš?
    A za HBSV možeš da pozoveš još jednog igrača van SHB, nezvanično i podelite se u 3 tima i napraviš mini ligu, i posle svake mini lige menjaš postavu, a ovog nezvaničnog moš da upotrebiš na Koletov način.

11. Па оно , ко ће га знати , "може да буде ал не мора да значи" , најбоље ћемо видети кроз праксу , ионако нече да шкоди.

Што се тиче СХБ лиге , вечерас имамо меч против ППП-а у 22:00.
    Јављајте се ко може да игра.Биће и моја соба за окупљање пола сата пре меча.
    Идемо на победу! :))

12. laki, rece lupus da ti mozda fali jedan. ocu da ucestvujem :)

13. Стелекс је нови члан Обилића.И то би било то ...

Обилић : Коле ,Зли Гли , Стелекс , Лаки

14. Ау лаки, па хоћемо ли ми нас двојица уопште стићи да играмо ту лигу поред ових? :)

15. Dusane, bice i 2na2 liga ali veruj da mnogo gresis oko tog kidanja.

Pa sad ne bi se složio ne zaboravi da smo mi tada bili jedini koji su imali kakvu takvu ligu tj kakvo takvo međusobno takmičenje i bili smo naučeni baš na igru 2-2 da smo pri počinjanju lige se odlučili za igru 3-3 verovatno bi sad bilo drugačije jer ne bi tolko zaostajali u igri 3-3 jednostavno možemo mi da napredujemo kolko oćemo kad drugi takođe napreduju
    Da sad počne liga 2-2 na shb-u nisam siguran kako bi prošli

16. Још 5 играча је изразило жељу да игра лигу, а то су: Дуб, Чавез, Шерпас, Марко бре и Импресионалиста :) Хоћете ви да направите један тим, с тим што би један од вас отпао, или ћете да нађете још 3 играча? Треба да се договорите што пре, ја вам ево предлажем Џанкија, Анчора а ви нађите још једног и поделите се. Замолио бих вас да то одрадите што пре...

17. Meni net nije radio 3 dana, jebiga, tako da evo me sada, spreman i radostan, ali lenj da čitam 20 strana u rikverc. Tako da, još jednom, voljan sam da igram, ko hoće, nek' me viče!

18. Laki ako trebam tu sam...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.