ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. ma kakav crni plej of, 4 ekipe imaju, udari par krugova i zdrao :D

2. Naša ekipa (još uvek bez imena) igra rekreativno i nemamo nikakve ambicije za prolaz i tako ta sranja (ograničavanje od neuspeha od samog početka lolo).

3. Хоћете онда да почнемо сутра? Ја ћу сад да одрадим распоред, па нека стоји док не почнемо са играњем...

ЕДИТ: И тему ћу да отворим сад...

4. Imam predlog
    Ko osvoji ovu ligu 3-3 predstavlja naš sajt u shb ligi kad bude sledeća tamo
    Ša mislite

5. Ксело , то што си ти украо по који бод је пука случајност , јер је та лига имала 20 тимова и играо је разан шљам који би наша 2 играча сама силовала сада.
    Ово што ми играмо је једно од најтежих такмичења организованог хаксбола.Сви учесници су у врху ЕСЛ ледера у којима се такмиче , тако да немој да упоређујеш своје миџетарство са мном.

6. Izgovori, izgovori, burek je jeftin ne jedi govna.
    Taj šljam (a taj isti "šljam" igra i ovu ligu) bi opet silovao svaku ekipu koju ti povedeš jer si nesposoban i znaš samo da laješ i sereš drugima kad vode ekipu na svoj način.

7. "Шљам" се односио на твоје назови противнике у лиги .....

8. Gotovo isti ljudi igraju sadašnju ligu.
    Edit:
    Nije se nešto bitno izmenio sastav igrača, oni su naučili da igraju i forsirali su 3v3, da smo i mi aktivno učestvovali na njihovom forumu naučili bi i mi na vreme, ali jebiga kad slušamo lika kojem se ni kurac ne diže moramo i da ispaštamo malo.

9. Него дедер , време нам је играти и вечерас.Коза Ностра противник.Реко сам им да ћемо играти од 22:30 , па сад ви остали се јавите ко може , мада и они треба да потврде то ....

10. Aj zagrijavanje, taman mi se malo igra. Dok vam ne počne meč.

11. DECKI OCU IGRAT ZA REPKU

12. Javite se kasnije, za koju partiju.

13. KOD KOGA DA SE PRIJAVIM

14. Шта лупају ови ликови, као прегледаће снимак да виде дал је гол, ако нам узму бод и то одобре ови са СХБа ја тамо више ниједну утакмицу не играм!

15. Kole dođi na onaj čet.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.