ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Ti mi reci da oladim. Hoćeš me banovati sa teme? Pa jebote, sprdamo se otkako je ovaj otvorio temu haxball na vukajliji. Ko je kad bio ozbiljan? Odvikavam se od smajlija, čisto da se zna.

2. Koliko je gej na silu se odvikavati od smajlija. I to i prisilno korišćenje ćirilice, pa uletiš negde i pišeš нј i лј...

3. Reče Džela...

4. Evo vidim sad na četu svi se smeju liku kad su čuli da je pobedio HBSV sa samo 1:0, odličan posao Laki...

Reče Džela...

Sajsi, sad ne moš da me zoveš Ksenija!

5. U mom srcu, ti ćeš uvijek biti Ksenija.
    I što ti stalno prozivš Lakija, od kako je krenulo to sa reprezentacijom, prije haks foruma? U čemu je fora, nisam bio tu jedno vrijeme, pa mi je nejasno?

6. Дубе који ти је, мислио сам првенствено на кселу и лакија, ниси био ту у последње време, свађају се ликови где год стигну, почело је да ме нервира то, а ти брате одмах реагујеш к'о да сам ти не знам шта рекао

7. Prozivam ga od kako me je oterao u pičku materinu na ligaškoj temi zbog 3 pišljiva boda, prozivam ga od kako me konstantno vređa gde stigne, jednom je i popio ban na mesec i kusur dana, prozivam ga od kad je obrisao prve postove na HBSV i ligaškim temama, hoćeš još razloga?

Kole ja nigde prvi ne počinjem, nisam mu se u onoj sobi ni obraćao, sad moram da progovorim jer je on srao meni dok sam vodio reprezentaciju a postigao sam bolje rezultate sa DRUGIM, tj SPARING timom, sa Šokerom i sa Lupusom i sa (čini mi se) Dubom i Dušanom, a on na raspolaganju ima najbolje igrače i opet piša po HBSVu.

8. Au jebote, al ste vi ozbiljni. Mislim sve je to kul, ali jebem li ga, valjda je zajebancija na prvom mjestu. Evo, ja nisam igrao nikada u reprezentaciji, ili jesam nekoliko puta, ne znam više ni sam. Ali opet, ljudi, pa jeba je jeba, ima života vani, a ima i pičke.

Meni je jedino bilo sranje kad su dolazili likovi koji nisu bili na sajtu, i onda se priključivali ekipama.

9. Dub
    ima života vani, a ima i pičke.

zato te ja volim i ne dam te nikom!

10. JA JEBEM OD KAD NE IGRAM HAXBALL, KUNEM VAM SE!

11. Nema to veze s haxom, nego si smršao i dobio samopouzdanje.

12. Sad opet može da vidi svoju kitu :D

13. Кад ћете да кренемо са лигом? И јел хоћете 3 круга плус плејоф или само 4 круга?

14. ja sam za 3 plus plej of.
    a da pocnemo za koji dan, jer ocigledno da nema vise timova

15. Па да, може и 5 тимова с тим што ће свако коло један тим бити слободан...

16. Лупусе ај ми мало појасни те кругове и и плеј офове, не могу да испратим

17. Aj da odigramo bar jedno kolo dok imam dobar net, poslije kad odem u Srbiju, biće sporo mnogo.

18. један круг је 4 кола, кад одигра свако са сваким. Лигу 2 на 2 смо играли са 2 круга јер нас је било доста. Ову ћемо играти 3 круга и на крају прве 4 екипе ће играти плејоф, значи први са четвртим и други са трећим. Победници тога играју финале и ко победи он је шампион...

19. Mi šampioni u najavi! Radilo se ove sezone na pojačanjima, skauting na nivou, sportski direktor odradio posao. Trener i uprava zadovoljni, navijači se neće razočarati.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.