ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Ајде не смарајте више, само спемујете тему, због свађа су људи и отишли са хакса

2. Ako nema nikog drugog, što da ne? Mislim, dokazano sam bolji selektor od tebe uzimajući u obzir bodove koje sam ja osvojio i bodove koje si ti osvojio do sad.

3. Ko je bre jebeno otiso? Ae nek napravi neko sobu iz zajebancije..da vam pokazem REAL SKILL

4. Ај направите стварно неку собу, у ову не може да се уђе

5. Одиграо сам ко кретен највећи, можда ми је дошло време...

6. Opet poraz?
    LAKI NAPOLJE!

7. Ладно имамо још само две текме да одиграмо.Шансе за опстанак само у теорији.
    Нисам испунио циљ , опстанак у лиги.
    У припремном периоду смо вредно тренирали и спремали се.Имали тренинге , контролне мечеве.Прво коло и одмах победа против великог фаворита.У следећим колима проблеми.Проблеми са нападом и задњим играчем.Прво сам ја био задњи а онда сам се повукао после прве утакмице у сезони где сам фејловао.Мадафака и Тког су се мењали ту , мање више неуспешно.Напад и даље шкрипео.Сад , пар задњих утакмица , напад је почео да личи на нешто , нисмо више подређени , имамо игру и бар шансе у нападу.Одбрана исто боља , што се баш и не види на основу резултата али боља.
    Све у свему , мислим да је друга лига неизбежна.Свеједно , после ове наше 3в3 очекујем бољу игру и веће успехе тима , а то ко ће га водити зависи од вас играча и управе.ЕСЛ је запостављен , ја искрено не знам и не могу да се ломатам онако за 2 утакмице.

8. Ајд Лаки, бар заврши започето. Поведи екипу на још те 2 утакмице па ако не будеш хтео даље да будеш капитен, наћи ћемо другог...

9. Izuzetno je bitno da sto vise meceva odigrate na esl-u,evo recimo mi smo odigrali 99 meceva,pa i dalje nismo toliko uigrani koliko bi zeleli. :D Ako vam treba neka pomoc oko istog,pitajte me slobodno.

10. Ja sam od samog početka znao da ćeš da pukneš jer nemaš zadnjeg igrača. Imao si Jorgana ali on slabo igra hax u poslednje vreme i nudio sam ti pomoć preko pvta ako ikad zatreba zadnji igrač jer i pored toga što igram jednom u mesec dana znam koliko-toliko da se branim a ti si ignorisao, ko te jebe.

Lupuse predlažem da razdvojiš kapitene za ESL i SHB, tj. da svaki deo bude poseban kapiten jer nema sile jedan čovek da organizuje sve.

11. Дај Ксело , мислим да се не зајебавамо , озбиљно говорим , био би накантан страшно у свакој утакмици.

Ја могу да водим и даље СХБ ако ме желите , али ЕСЛ не желим и не умем , могу само да играм.

Чавезе и Обилићи . договорили смо утакмицу за вечерас у 22:30 , будите ту.

12. Vidim tebi ide odlično sad. Pogotovo sa olraund taktikom, pokazala se savršeno.

13. Да , а замисли тек да смо имали тебе за задњег.
    Нисам ја форсирао олраунд ове сезоне , не знаш шта причаш.

14. Džanki fakin rulz!! Džanki je Džeko u haksu.

15. Ај једну џанки

16. ххахаахах....ајде ти направи србине, јуче кад сам правио лаговало

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.