ХБСВ - Хексбол Савез Вукајлије

1. Да , а замисли тек да смо имали тебе за задњег.

Ne bi bilo sjajno, ali ne bi bilo poraza od 7:0.

2. Ksela, nisi ti toliko sjajan, koliko misliš. Što si se digao toliko?

3. Dube loš si trol, idi nađi Sedplasa i vidi kad mu odgovara da igramo meč večeras dok ti je net ok smoru.

4. Možda sam ja loš trol, ali ti nisi ni približno dobar kolliko misliš. A Crnogorac će da dođe kad završi sa guslanjem.

5. Sad nisam ni približno dobar onoliko koliko sam dobar kad sam uigran, igram Hax jednom u mesec dana, da igram aktivnije objašnjavao bih na više nivoa.

6. Колико сте јадни, ја не могу да верујем. Посрали сте се онако, врхунски на све живо.
    Ем што дувамо курчину на тим међуфорумским лигама, ем што се ви свађате овде. Смучи ми се живот сваки пут кад погледам тему.
    Лаки ја сам убеђен да ти проводиш више времена смишљајући изговоре за сваку утакмицу коју изгубимо, него што проводиш тренирајући ту екипу коју водиш тамо. Никада нисам приговарао, ал' јебем му миша, ако губимо таквим резултатима и по толико пута узастопно, онда стварно треба да се запиташ у чему је проблем и да покушаш да га решиш. Не можете ме убедити да су ти људи у тој лиги толико добри да нас сваку утакмицу деру. Ма нема шансе. Само кад бисмо играли онолико колико смо играли некада, не би било проблема.
    И да, Џело, искулирај човече, неш тако ништа постићи. Толико од мене.

7. I ja da dodam da su karamele loše za zube.

8. И да, Џело, искулирај човече, неш тако ништа постићи. Толико од мене.

Kad je Laki spemovao temu i kritikovao mene niko mu ništa nije rekao tako da ću te sad ignorisati, onako lagano.

9. To smo igrali pre godinu dana, samo što je bila "Udri šiptara" a ne gej ime kao trapball.

10. Znam Šokeru, vi'š ne mislim bukvalno "pre godinu dana".

11. Kako se zvao Ptarši beše?

12. Шта би са СХБ, јел има нека текма ускоро ?

13. Од понедељка.

14. Лаки види да некако приволиш стелеа да игра за нас, нема му равног на вукајлији што се тиче 3 на 3 игре

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.