Од играча са списка "редовно" играју Тког , Лупус , Србин , Тиаго , Лаки и знам да на њих могу увек да рачунам.Поред играча са списка са нама је редован и Душан1001.
Тоа нема већ доста , Јоргана слабо има и јебе га нет , Бонд ретко долази , не знам у чему је фазон , као да не жели да игра за репрезентацију , глуми трипове као Микић ... нека ме демантује ако није тако ....
Зезатор , Стелекс ,Мадафака сит и Зли Гли су евентуална појачања.....
Видите како вас о свему обавештавам ееееее ......... :))
одлучио сам па ћу да опет играм за вас, звала су ме два играча Лаки и букајлија, па сам одлучио да хоћу!
ЕДИТ: немој да нападате букајлију, има да видим тај снимак, немогуће да је тако лош, па играли смо нас двојица баш супер пре неки дан!!!
Добро мадафака , драго нам је што се блудни син Јуда вратио кући ..... нећемо те више звати Јуда већ "блудни син" ... :) Што се тиче списка ускоро морам да га финализујем , уз консултације са председником савеза.
Наравно да има репрезентације , само што списак репрезентативаца није фиксан већ је флексибилан.А иначе за СХБ ће бити фиксан , лимитиран на 8 одабраних играча....
Тренинг .... планирам да играмо 3 вс 3 са рандом играчима у отвореној .... ево собе за окупљање напих па кад и ако се скупимо правимо отворену и играмо ..
Сремски , кондициони тренеру :) имаш једно задужење , да организујеш тренинг вечерас , спаринг отворену собу , да се момчадија уиграва мало ... ако можеш наравно ...
Морам полако да почнем да састављам коначан списак играча за лигу.
Тренутно на нашој пријави стање је овако :
1.Лаки - капитен
2.Тиаго Силва
3.Србин 1389
4.Јорганџија
5.То
6.Лупус
7.Џејмс Бонд
8.Тког
Од играча са списка "редовно" играју Тког , Лупус , Србин , Тиаго , Лаки и знам да на њих могу увек да рачунам.Поред играча са списка са нама је редован и Душан1001.
Тоа нема већ доста , Јоргана слабо има и јебе га нет , Бонд ретко долази , не знам у чему је фазон , као да не жели да игра за репрезентацију , глуми трипове као Микић ... нека ме демантује ако није тако ....
Зезатор , Стелекс ,Мадафака сит и Зли Гли су евентуална појачања.....
Видите како вас о свему обавештавам ееееее ......... :))
А јел мадафака игра за неки клан на СХБ-у? Ако не, онда ћемо размислити да му опростимо ружну прошлост :)
одлучио сам па ћу да опет играм за вас, звала су ме два играча Лаки и букајлија, па сам одлучио да хоћу!
ЕДИТ: немој да нападате букајлију, има да видим тај снимак, немогуће да је тако лош, па играли смо нас двојица баш супер пре неки дан!!!
Добро мадафака , драго нам је што се блудни син Јуда вратио кући ..... нећемо те више звати Јуда већ "блудни син" ... :) Што се тиче списка ускоро морам да га финализујем , уз консултације са председником савеза.
Ајде Лаки, заказуј нове текме, нема времена за губљење
Laki, kad je trening, da dodjem
i upisite me u repku
Nema reprezentacije, igra svako ko bude pozvan.
Opet jedete govna sa repkom :D
Наравно да има репрезентације , само што списак репрезентативаца није фиксан већ је флексибилан.А иначе за СХБ ће бити фиксан , лимитиран на 8 одабраних играча....
Тренинг .... планирам да играмо 3 вс 3 са рандом играчима у отвореној .... ево собе за окупљање напих па кад и ако се скупимо правимо отворену и играмо ..
ОДЛОЖЕН ЗА ВЕЧЕРАС
Хоће ли бити тог тренинга?
E, ako niste znali do sad, da vam kažem da JA JEBEM!
Сремски , кондициони тренеру :) имаш једно задужење , да организујеш тренинг вечерас , спаринг отворену собу , да се момчадија уиграва мало ... ако можеш наравно ...
Jeste igrali ovih dana 3-3 4-4 ja nisam primetio ni tamo na heksu ni ovde
Moze, samo recite kad ste otprilike mislili posto moram malo da igram i sa ovim mojima pa da sve nekako uklopim...
Е Зли, ај ако ти није тешко хостуј једну собу да одиграмо лупус и ја лигу 1 на 1
Jebiga, imao sam razgovor sa nekim bratom iz Svajcarske preko Skajpa pa sam otisao. Ako vam nije kasno sad, javi.
Одиграсмо већ :)
aj nek neko napravi sobu
У јеее ајмо људи мало да тренирамо , ближи се почетак сезоне ....
И не одиграсте спаринге а .... цц .....
http://www.haxball.com/?roomid=c471e9f30709a746e6177b7886b477e97f2b57c1335b2492d7de94669b2722d5
ево собе ,ајмо ..