Mjuzikl

1. http://www.youtube.com/watch?v=ltBevk4i1CQ
    elem, džimi, kak' za ovaj film možeš reći da je gej? ok, ričard gir jeste gej.. ali ova scena je epic.

2. ok, ričard gir jeste gej

Управо је taj податак пресудио. :)

ne znam, odaju neki gej utisak

Па, оно, то што су gay (showing or characterized by cheerfulness and lighthearted excitement; merry), не мора да значи да су gay (оf, relating to, or having a sexual orientation to persons of the same sex).

:D

3. :)
    okreni onaj moj video na 1:15 otprilike
    mislim ok je, al meni ono izgleda vise dukatlijski od cirila i metodija

4. Nije sramota priznati da volis gej stvari. Gej je okej.

5. mjuzikli su metroseksualni

6. :)
    okreni onaj moj video na 1:15 otprilike
    mislim ok je, al meni ono izgleda vise dukatlijski od cirila i metodija

Па, оно, јебемлига. И ако је геј, некако је кул геј. :)

Је л' глед'о неко ово:

http://www.youtube.com/watch?v=MfTqTsKz5RA

Каним се од поодавно да га скинем.

7. dzimi...slazem se sa tobom..inace vec hiljadu puta kad se oko ovakvih rasprava skrene u ovakav kanal..uvek mi padne na pamet onaj lik..
    to su gej stvari, to je za gej ljude
    steta sto neko ne isece taj deo iz one ankete..tj. samo njega. bio bi koristan

8. to su gej stvari, to je za gej ljude
    steta sto neko ne isece taj deo iz one ankete..tj. samo njega. bio bi koristan

Ахаха! :)
    Да знаш да ћу да одрадим то.

9. Па, оно, јебемлига. И ако је геј, некако је кул геј. :)

al je gej... mislim nisam ja protiv mjuzikla, odgledao sam ih par, u nekima i stvarno uzivao, al daj pomisli skupio si neko drustvo, cirkate pivo i neko skoci i kaze jeeeej devojke ajmo da gledamo Chicago ili Mamma Mia :)
    tako nekako zamisljam. :D

(probacu ovo nekada :)))

10. al daj pomisli skupio si neko drustvo, cirkate pivo i neko skoci i kaze jeeeej devojke ajmo da gledamo Chicago ili Mamma Mia :)
    tako nekako zamisljam. :D

Ахаха! Који би то трип био. :)

11. otprilike je ovakav stav prema "prosecnom mjuziklu"
    http://www.youtube.com/watch?v=S4EDYVupd0A

12. Kosa, My Fair Lady, Tommy.
    Isus Christ gledala davnodavno, moglo bi se vala opet.

A da su gej, jesu.

Zločesta, paz' šta pričaš, lokovaće ti VučicaTM temu. :)

// rasprava obrisana.

13. :)) Evo jos samo jednom, ako dozvoljava;)
    A to cenim, volim i ja neke skroz gej stvari, ali ne moze se poreci da su velika vecina gej.

14. Luli, sad tražim po netu kako se zvao taj lik.
    Taj gluhonijemi slijepac. Tomi. Jedini jebeni muzikl (Svini Toda ne računam) koji mi je baš bio do jaja.

15. Mussashe ima odličan ukus. Taj film nisam gledala. Moram da ga odgledam.

16. E da, nije ni Mulen Ruž loš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.