Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E pa vako, pun mi više kurac da naletim na nečiji profil i skontam da nemam pojma ko je lik i onda se kao pitam neko vreme i na kraju odem na postere i pogledam prvi i skontam da je to mali Pekky Dragana Mirković! Znači ako je moguće ubuduće da prvi ORIGINALNI nick ostaje zapisan za vjek vjekova.
Molim lepo!
Tako je!
predlazem da se ukine i menjanje.
Hvala doviđenja!
Slažem se, ja sam ionako morao da se vratim na prvi nik jer me ljudi po njemu prepoznaju. Korektan predlog.
Murš bre, neću da budem mehaničar!
da citiram onog odozgo:
Ovo zaslužuje:
http://img717.imageshack.us/img717/9774/unledzav.png
ZA
Treba.
Inače ja likove koji nisu u stanju da osmisle frizuru i nadimak na internetu veoma malo cenim.
Ugledajte se na mene, jedan nik od 2007. :)
За
ЗА. И то да само први остаје а ова ктиторска издркавања да се ни не бележе на профилу кад се промене.
Иако, можда би требало да остане онај који је најдуже имао....
Ma jok, nek menja al oću da se ne BRIŠE jebeno lista do kraja unazad da bih ja ZNAO da je Pekky Pekky a ne neki tamo Šljivić il koj kurac....
predlazem da se ukine i menjanje.
amin
Ahahahahahaha, ko bi rekao da ću stvoriti takvu pometnju. :D
Ajd, ono, što da ne, ali mi je do jaja kad ne mogu da provale ko sam. :))
Ne.
Da.
Peki može da se provali.Odem na tvoj prvi poster i vidim jebeno da si to ti! NE MOŽ DA POBEGNEŠ !!!!
ЗА. И то да само први остаје а ова ктиторска издркавања да се ни не бележе на профилу кад се промене.
U pravu je.