EKSTERNI HARD iliti Koliko je to pouzdano sredstvo za skladištenje podataka!

1. Evo ja cu ti podelim moje iskustvo.
    Kupio sam pre 2 godine externi HD, Verbatim , od 1 TB.
    Da jeste,to je onaj veliki, ima cak i svoje napajanje,al bole me dupe. Svrha externog diska jeste prostor a ne lepota i stavljanje u dzep.
    Kad sam ga kupovao imao sam alternative za iste pare:
    - taj mali,passport kako ga zovu, od 250 GB
    - od Western Digitala od 500GB

Posto mi nije trebao 1 TB,hteo sam nesot manje,al verovao ili ne, isti proizvodjac,isti model,samo 500 GB je bio svega 1000din (10e) jeftiniji. Izdvojio sam pare,kupio taj od 1TB i sad uzivam.

Nisam do sad imao apsolutno nikakvih problema sa njim. Jedina mana mu je sto sporo prebacuje,al naravno to je zato sto je preko USB 2.0, al naravno to imaju i oni passporti,i svi ostali externasi,tako da je to generalna mana.
    Moja preporuka je naravno obican externi disk. Tebi treba prostor,a ne lepota. Ionako ga neces koristiti svaki dan, al bar znas da si se oslobodio manjka prostora na duzi vremenski period.

2. Tebi treba prostor,a ne lepota

Uuuuu a vi ne pratite Fashion PC TV ? Zašto ljudi zaboravljaju na estetiku ? :/

3. @Gazimundo
    Ja bih naravno pre uzeo od 1TB taj veliki nego 300mb ovaj mali, ali nemeš naći to nigde!

4. BeboP

Uuuuu a vi ne pratite Fashion PC TV ? Zašto ljudi zaboravljaju na estetiku ? :/

Sto se mene tice, ovaj moj nije ruzan. To je obicna crna kutija na koju sam stavio 5 milijardi filmova, 15 milijardi slika, i 55 serija. I ostalo mi je jos prostora.

Evo ovaj link sto si ostavio,taj vrlo lici na moj. Ima 1.5 TB,a kosta koliko i moj od 1TB,naravno pre 2 godine.

Mislim,sve se svodi na to koliki prostor je potreban. Ako je potrebno preko 500 GB,mislim da onda passporti otpadaju jer su preskupi.

5. Ma i ovo su stare cene!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.