Фејзбук линкови занимљиви за људе

1. Laze Vidra, ona i ne zna da koristi fejzbuk.

2. ау каквих лобања има невера.. еј бре, просечну и по плату за страницу о чоколади... ако ту не могу да се узму озбиљне паре прсо је ко обланда

Čo'ek je iz Slovenije, to kod njih nije prosječna plata. :D

3. па без обзира, нису ни они баш швајцарска... о девице од гвадалупеа

4. Štaa'š, budala.. :D Boli me uvo xD

5. Može i te kako da se zaradi na stranici od fejsbuka... znam iz ličnog iskustva.Samo treba biti uporan,oprezan i znati sa ljudima.Meni je neki Bugarin sjebao stranicu u vezi kladionice,a sada lepe pare zaradjuje preko nje.

6. Moze preko kladionice, ako imas kao VIP "sobu" pa naplacujes ulaz. Ali kako da zaradi od Cokolade?

7. Ako je vlasnik poslastičarnice ili prodavnice sitnih čokoladica onda mu je itekako bitna fejsglup stranica koja se zove Čokolada - "samo ukucaj čokolada na FG i dobiješ mene"...

8. Mislim da nije. :/ Lik ništa nije uradio sa nje, samo postavljao sličice.. Ne znam, možda je neki frik il' ima para za bacanje..

9. Mozda ima neke bolesne fetise, npr. da mu cigani tranvestiti polivaju reproduktivne organe topljenom cokoladom.

10. Kad nemaš šta pametno da kažeš, bolje je ne napisati ništa. Djelovaćeš pametnije.

11. Jer ovako samo veći debil ispadaš.

12. Znam da je ona, nego znate li vi nastavak izreke "Ko se ljuti..."?

13. Ma pusti smarača, ne ljutim se ni na kog, samo eto, smara i smara i smara i smara. K'o da te -most- učio, jbt.

14. nego znate li vi nastavak izreke "Ko se ljuti..."?

ne budi mu drug?

15. Pa ja te smaram jer ocu da se pomiris sa mnom, ne da bih radio ko iluzija.

16. Ne. sede. Zavrsetak je sofisticiraniji od toga. :)

17. e jebiga, ovo drugo sto mi je palo na pamet nije izreka lolo