![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Evo ti 10
Nirvana-Nevermind
EKV-Samo par godina za nas
EKV-Dum Dum
Aleksandra Kovač-Med i mleko
Nirvana-Bleach
EKV-Ljubav
EKV-Katarina druga
Nirvana-In Utero
El. orgazam-Lišće prekriva Lisabon
Van Gog-Tragovi prošlosti
Pjeru, koji je tebi kurac večeras? Ispolivao sam ekran sokom, pizda ti materina.
Malo sam šugar haj!
Očigledno. Ladno nisi stavio S vetrom uz lice od EKV-a. Sramota.
Taj je komercijala!
Mejnstrimu. :P
Oćeš da kažeš da ovi albumi koje si ti naveo nisu mejnstrim?
Rekao je da jeste. Ili si ti mislio da se njegov post odnosio na tvoj, ne na filozofov na prvoj strani, Pjere.
Jok. Upravo zelim da kazem da su mejnstrim.
Lol, totalno oftopik, ali mi je potpuno zanimljiv ovaj nesporazum sa semantičke tačke gledišta.
Ја бих пре тебе питао на чему си.
Nista ja ovde ne razumem.
Ovo sve pod uslovom da se Pjer zajebao kao i ja (možda i nije).
Tebe je filozof pitao na čemu si dok smo Pjer i ja vodili raspravu o tome na kojim je on drogama (dve različite rasprave, ali u istom semantičkom smislu) i kada si ti citirao filozofovo pitanje "na čemu si", pjer je mislio da se to odnosi na njega. S obzirom da si odgovorio mejnstrim na filozofovo pitanje (koje je pjer mislio da je moje pitanje, pretpostavljam, pa je mislio i da se tvoj odgovor "mejnstrim" odnosi na njegov post o ekv-u), pjer ti je uzvratio da je i ono što ti slušaš mejnstrim sarkastičnim pitanjem u negaciji.
Teško je skontati, ako se i sam nisi zajebo:)
Tebe je filozof pitao na čemu si dok smo Pjer i ja vodili raspravu o tome na kojim je on drogama (dve različite rasprave, ali u istom semantičkom smislu) i kada si ti citirao filozofovo pitanje "na čemu si", pjer je mislio da se to odnosi na njega. S obzirom da si odgovorio mejnstrim na filozofovo pitanje (koje je pjer mislio da je moje pitanje, pretpostavljam, pa je mislio i da se tvoj odgovor "mejnstrim" odnosi na njegov post o ekv-u), pjer ti je uzvratio da je i ono što ti slušaš mejnstrim sarkastičnim pitanjem u negaciji.
Teško je skontati, ako se i sam nisi zajebo:)
Ne!
Pjeru, pederčino, ispali me. Pu!
Iz mog ugla samo me je obavestio ironicno da su albumi koje sam naveo mejnstrim.
Decxko, nemoj trol da zagadjuješ temom.
8)
Филозоф нешто каже, а на његовој листи има црнаца. лолололо
Bez ikakvog reda:
Judas Priest - Hell bent for Leather
AC/DC - Let there be rock
Ariя - Кровь за кровь
Agent Steel - Sceptics Apocalypse
Beyond Fear - Beyond Fear
Overkill - Taking over
Death Angel - The Ultra-Violence
Manowar - Battle Hymns