Prijava

Prejeo si se pred spavanje,garant! :-)))

a, jel imate nekad onaj trip, kada ne znate da li ste zaspali, ili ste jos uvek budni, kada vam je jos uvek mozak aktivan, a u stvari sanjate, i, kada se onako trznete(jer ste npr. promaslili stepenik u snu:)), i, onda ne znate da li ste to sanjali ili vam se to upravo desilo:)

pazi, sve ja to znam (pa studiram medicinu:)) ali meni je to nesto sto me stvarno "prodrma":)

inace, ne secam se kada sam poslednji put sanjao nesto zanimljivo, uglavnom zaboravim sta sam sanjao cim se probudim...

Ја сам ноћас сањала да сам дужна малом прсту и крајинг најф 1.500 евра. Као издавали су ми неки стан месецима а ја сам заборавила да се уселим а они заборавили да ми траже кирију. Онда смо сели за сто да се договримо шта да радимо али смо доручковали животињско царство и то је било толико добро да смо заборавили да се договоримо. Немам појма шта је било после.
Шта то значи?

Вероватно те гризе савест што ниси дала паре за Ктитора, него си подмитила горенаведене својим дефиницијама, које су биле толико добре да сте заборавили на то.

Сањао сам да се туширам у одећи, и то у сакоу од твида који никад не бих обукао. Шта би то значило?

Како си се осећао у сну? Било ти је неугодно или онако пријатан осећај деструкције нечега?

"Знао сам да ћу нешто да засерем" осећај. И помало неугодно јер то одело сигурно није моје.

То је онда проста симболика - оптерећују те обавезе које имаш, радиш ствари које иначе не би радио, да би задовољио друге. Покушаваш себи да олакшаш тако што идеш линијом мањег отпора, а заправо, само себи отежаваш, јер не умеш да се снађеш и извучеш из дате ситуације. Можда и нису оволико интензивне ове емоције, све завсиси колико је јак утисак који је на тебе оставио сан.

Описала си моју супротност управо. Веома волим да идем узводно, мада у то време су ме оптерећивале обавезе и неизвесности, веома.

Sanjam Vukajlijaše često ovih dana. Jednog smo čak i zaklali i poslužili na tanjiru. Jednom smo bili podeljeni u dve ekipe od kojih je jedna pokušala da otkrije ko sam ja. Jednom je bilo čisto hipi okupljanje, svi se vole, svi su naj drugari...

Па ја сам и причала о тренутном стању, не о твојој личности :)

Сторме, оптерећена си. :)

Је л' вам се деси да заспите и не сањате апсолутно ништа, чак и не осетите да сте спавали? Мени се то јутрос десило. Вратио сам се из града у зору, заспао у лету и пробудио ме телефон буквално одмах, нисам осетио да сам уопште заспао, само што је било око пола једанаест.

Да, мени се то десило пар пута, обично се изнервирам јер ми изгледа као да нисам ни спавала. Али мени се то дешавало увек али увек када легнем преморена.

Pisah o ovom snu već na ktitor podforumu, pa aj da iskopiram:

Sanjam ja - doš'o Surovi da gledamo film. E sad, da l' da gledamo film ili da "gledamo film", ne znam, uglavnom, posadimo se mi u hodnik ispred frižidera i pustimo film. Surovi fin, kulturan, milina. U jednom trenutku kaže on meni: "Spusti ručnu." Ja u'vatim obema rukama i spustim, beše teška i golema. Tu mene u'vati malo trema, pa odem da zavirim u frižider, čisto da nešto uradim. Surovi se pridiže, pa me uhvati oko struka, "da lakše dohvatim". A meni neka milinaaaa.... I, kao i uvek kad je milina, tu se probudim.

U jednom trenutku kaže on meni: "Spusti ručnu." Ja u'vatim obema rukama i spustim, beše teška i golema.

Ију. :) То се данас тако зове?

Ljudi, ja sam nocas sanjala zmiju. sta mislite- je l' to kurac ili neprijatelj?

Није то курац. То је мочуга.

Koju brišeš od zavesu :)

Тако некако. :)

Мени то мирише на жељу за неким ауторитативним мушкарцем :)) Али те КОЧИ, што би и сама да будеш ауторитет.

едит: анализа Инсолентиног сна :)