U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja nisam ničiji ker, ali volim da gledam kada mačke love miševe u letu. Tako će i on shvatiti da je napravio veliku grešku.
Sto, nije dobra riba? TI je poznajes, mi vidimo samo facu.
Lepa je devojka, greška je kada priča tako o njoj !
a jao, ovi što su tajno zaljubljeni u svoje drugarice, a pritom su bolesno ljubomorni i previše zaštitnički se ponašaju prema njima su stvarno opasni i ja ih se bojim!!!
Pusti bre devojku da uživa malo u komplimentima, neće je niko stvarno jebati, to se samo tako kaže!
Promenih sliku, problem rešen.
Ne uživa u vašim kvazi komplimentima, u tome i jeste problem, ja bih uživao ali ona NE ! Utuvi to u glavu. Ja sam srećno zaljubljen već 2 godine.
Sacuvali smo na hard, kasno je sad.
pa da, u ježonju.
To, to! :)
Ne , nego u ćerku mog socijalnog radnika :)
Aha, odatle one incest fotke :D
Како бих ја јеб'о Тому, није свестан.
Je l' ona bolja riba od Jezonje?
Jeste, moram da si obezbedim novčana sredstva :)
Nije, ali je dupla škorpija kao ja.
Jeste! :) Srećno, drugar...da ne bidne kao sa prošlom. :D
A Toma?
Kako zvuči gej kad muškarac priča o horoskopu!!!
Dobro, to onda menja stvari. Mnogo je bitno da bude dupla skorpija, ja bi realno sa svakom devojkom raskinuo da saznam da nije dupla skorpija.
Искусно Јежоња, искусно, ту као тема о Томи, а после пар постова си као сличајно пребацила причу на себе, цццц...
Petre ja jesam malko feminiziran i izgledam tako i oblačim se tako i ponašam se tako, ali sam video sisu a da nije samo od rođene majke.