Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja nisam ničiji ker, ali volim da gledam kada mačke love miševe u letu. Tako će i on shvatiti da je napravio veliku grešku.
Sto, nije dobra riba? TI je poznajes, mi vidimo samo facu.
Lepa je devojka, greška je kada priča tako o njoj !
a jao, ovi što su tajno zaljubljeni u svoje drugarice, a pritom su bolesno ljubomorni i previše zaštitnički se ponašaju prema njima su stvarno opasni i ja ih se bojim!!!
Pusti bre devojku da uživa malo u komplimentima, neće je niko stvarno jebati, to se samo tako kaže!
Promenih sliku, problem rešen.
Ne uživa u vašim kvazi komplimentima, u tome i jeste problem, ja bih uživao ali ona NE ! Utuvi to u glavu. Ja sam srećno zaljubljen već 2 godine.
Sacuvali smo na hard, kasno je sad.
pa da, u ježonju.
To, to! :)
Ne , nego u ćerku mog socijalnog radnika :)
Aha, odatle one incest fotke :D
Како бих ја јеб'о Тому, није свестан.
Je l' ona bolja riba od Jezonje?
Jeste, moram da si obezbedim novčana sredstva :)
Nije, ali je dupla škorpija kao ja.
Jeste! :) Srećno, drugar...da ne bidne kao sa prošlom. :D
A Toma?
Kako zvuči gej kad muškarac priča o horoskopu!!!
Dobro, to onda menja stvari. Mnogo je bitno da bude dupla skorpija, ja bi realno sa svakom devojkom raskinuo da saznam da nije dupla skorpija.
Искусно Јежоња, искусно, ту као тема о Томи, а после пар постова си као сличајно пребацила причу на себе, цццц...
Petre ja jesam malko feminiziran i izgledam tako i oblačim se tako i ponašam se tako, ali sam video sisu a da nije samo od rođene majke.