Na današnji dan umro/la je...
  • Skočimiš

Smrt Irineja je čist rad britanske obavještajne službe. 1 dan nakon sahrane Amfilohija čoek pozitivan, bez simptoma i bez ikakvih poteškoća iako ima 90 godina. U roku od odmah strpaju ga u vojnu bolnicu, u roku od 15 dana mrtav. Asketa koji čitav život posti, uzdržava se od svega i živi po svim obrascima kako treba živeti preporučenim od strane SZO. Plus u oba slučaja, i kod Amfilohija i kod Irineja ispaljuju se dan ranije da su mrtvi pa kao brže bolje demanti, pa u sledećih 18 sati potvrde ETO POGORŠALO SE STANJE, UPS, UMRO.

• Earthworm Jim

Teorija 1: tri popa starosti od 82 do 90 godina umrla od virusa o kojem bruji cela planeta vec godinu dana (pritom na sahrani prvog popa ljudi se gurali da poljube telo pokojnika)
    Teorija 2: globalna elita resila da neutralise srpske popove da bi lakse prodala vaccine

everidz srbenda: 2222222222222222222

xD taj fazon

• kierkegaard

mustafa nadarevic

• Sevastokrator_95

mustafa nadarevic

e jebem ti ovu 2020. godinu

a bas sam gotivio ovog bosnju

• Синиша Вуцо

Био је одличан глумац, али мислим да му у Београду једноставно није било место. Екавица му никако није лежала, иако се доста трудио. Најбоље га памтим по Велом Мисту, Заборављенима, ЛЗН... Последњи поздрав за Мустафу Надаревића.

• PA

Treća teorija je da su svi oni umrli neposredno nakon Vučićevog povratka iz Wašingtona da bi Jezuita koji ih kontroliše izgubio sigurnu kuću, a Tači u tvorzi je samo logičan sled događaja primopredaje olovke koja je tajni simbol zaveta oslobodioca Kosova

• PA

Očekujem da Sevast poveruje da sam ozbiljan s ovim iznad.
    MUSTAFA RIPČINA LEGENDO

• Milos-88

Triforce
    Treća teorija je da su svi oni umrli neposredno nakon Vučićevog povratka iz Wašingtona da bi Jezuita koji ih kontroliše izgubio sigurnu kuću, a Tači u tvorzi je samo logičan sled događaja primopredaje olovke koja je tajni simbol zaveta oslobodioca Kosova

Triforce
    MUSTAFA RIPČINA LEGENDO

U svakom slučaju ovo ima mnogo vise smisla nego ostale stvari koje pišeš.

• Sevastokrator_95

Ma odavno ja mislim da si ti najbolji trol na koga sam nabasao na netu

• PA

Ne, ne to je atomski miš veruj mi
    Ja možda trolujem ovo sada, al za ostale stvari sam mrtav ozbiljan

• s
    banovan

Nego da li strahujete od migranata da ne naprave neko sranje i u Srbiji?

• Синиша Вуцо

Бубњар Аматерус бенда.

• PA

Svekar jetrve zaove Mikija Mećave

• Бохор

Iz Amadeusa onaj s bradicom. Mlad covek

• BV

Kazu da je bio astmaticar a neki opovrgavaju. U 21 veku apsolutno za sve postoji minimalno 22 suprotne informacije

• DG

Бергасе глођи га

• Thilmo

Srčka ga strefila jbg.

• krupovrbaski zmaj

kakva usrana godina jbt