Smrt Irineja je čist rad britanske obavještajne službe. 1 dan nakon sahrane Amfilohija čoek pozitivan, bez simptoma i bez ikakvih poteškoća iako ima 90 godina. U roku od odmah strpaju ga u vojnu bolnicu, u roku od 15 dana mrtav. Asketa koji čitav život posti, uzdržava se od svega i živi po svim obrascima kako treba živeti preporučenim od strane SZO. Plus u oba slučaja, i kod Amfilohija i kod Irineja ispaljuju se dan ranije da su mrtvi pa kao brže bolje demanti, pa u sledećih 18 sati potvrde ETO POGORŠALO SE STANJE, UPS, UMRO.
Teorija 1: tri popa starosti od 82 do 90 godina umrla od virusa o kojem bruji cela planeta vec godinu dana (pritom na sahrani prvog popa ljudi se gurali da poljube telo pokojnika)
Teorija 2: globalna elita resila da neutralise srpske popove da bi lakse prodala vaccineeveridz srbenda: 2222222222222222222
xD taj fazon
- PA
Treća teorija je da su svi oni umrli neposredno nakon Vučićevog povratka iz Wašingtona da bi Jezuita koji ih kontroliše izgubio sigurnu kuću, a Tači u tvorzi je samo logičan sled događaja primopredaje olovke koja je tajni simbol zaveta oslobodioca Kosova
- PA
Očekujem da Sevast poveruje da sam ozbiljan s ovim iznad.
MUSTAFA RIPČINA LEGENDO
Triforce
Treća teorija je da su svi oni umrli neposredno nakon Vučićevog povratka iz Wašingtona da bi Jezuita koji ih kontroliše izgubio sigurnu kuću, a Tači u tvorzi je samo logičan sled događaja primopredaje olovke koja je tajni simbol zaveta oslobodioca KosovaTriforce
Očekujem da Sevast poveruje da sam ozbiljan s ovim iznad.
MUSTAFA RIPČINA LEGENDOU svakom slučaju ovo ima mnogo vise smisla nego ostale stvari koje pišeš.
- PA
Ne, ne to je atomski miš veruj mi
Ja možda trolujem ovo sada, al za ostale stvari sam mrtav ozbiljan - sbanovan
Nego da li strahujete od migranata da ne naprave neko sranje i u Srbiji?
- PA
Svekar jetrve zaove Mikija Mećave
- BV
Kazu da je bio astmaticar a neki opovrgavaju. U 21 veku apsolutno za sve postoji minimalno 22 suprotne informacije
- DG
Бергасе глођи га