Prijava

Joey Jordison

Dusty Hill

Legende.

EDIT: Dan ranije i ništa manje značajan - Mike Howe. Zaređalo se rokera...

bombas
Ko?

Joey Jordison

Бомбаш је ментално заостао, њему мораш причати о шупачким фудбалским клубовима или Мачванским циганмалама да би разумео, све ван тога је презахтевно за његов ниво интелигенције и образовања

Sad sviraju nebeski rokenrol

Baš sam bio skenjan kad sam čuo da umro Majk Hau

kod nas je i noz i pogaca

kazane prijavljujem člana Deer God zbog vređanja i tražim njegov ban. Dodatno što je iz komunjarske kuće i što je satanista, zato bih mu nalupao šamare glupom klinji, ali sad od tebe tražim ban.

A da svirao bas za južni vetar onda bi čuo za njega jebemiti pokolenje

kome se obraćaš

Hau did Majk Hau died

taj što je svirao bas za južni vetar je talentovaniji muzičar od svih tih američkih rokera što ih oplakujete. I mnogo više ima roka u bas linijama južnog vetra nego u nekim pop oblandama sa distorzijom koje vam prodaju kao rok, metal, šta li već.

da ne ispadne da se slažem sa bombasom, njega i dalje smatram jedim od top 10 debila sa sajta, ali ovo za južni vetar me taklo, pa Mile Bas je virtuoz u rangu najjačih tipa Flea ili onaj baja iz Primus-a, samo je ambalaža malo drugačija.
Sa druge strane mnogi bendovi su na imidž uhvatili popularnost i prodali kao rok priču a zapravo je pop muzika, tipa Kiss, badava plezi jezik i pljuje krv na bini kad je nivo lexington benda, tri akorda i udri. Ramštajn isto, odvrnuli distorziju i izvode gluposti na bini, neka metalna krila, pa jaše top, bljuje vatre... cirkus oko nekih glupih pesmica. Takođe lexington nivo.

haha moronu, gde si video da ja pohvalno pričam o juznom vetru? skupe se dva tri anonimusa i komunjare i prave konstrukcije i autoprojekcije

U bre još će ispadne da je Mile Bas Paganini lično. Jedno je debilčina iz Kissa, drugo je gospodin Dasti Hil.

kad ovaj bombas krene da priča za komunjare podseti me na jednu babu tamo iz sela odakle je moj deda. Priviđaju joj se cigani stalno, vidi ih na drvetu, na krovu, proganjaju je, upire prstom na praznu klupu i viče eno ga eno ga! To je valjda neki oblik šizofrenije, paranoje, 2 u 1 nemam pojma, ako ima neko stručan neka objasni šta je u pitanju, da se pomogne čoveku.

vidi kako se crveni otkrivaju... nismo vas dovoljno počistili, ali polako nesreće ljudske