Na današnji dan umro/la je...

1. Meni žao čoveka ko i svakog drugog al ovi komentari opasno preteruju

2. možda u suncokretovom il nekom od tih rafinisanih ulja
    od svinjske masti ne bi umro!

3. Juče umro Lu Rid, danas Aleksandar Tijanić, sutra će biti 230. godišnjica smrti D'Alambera i 102. godišnjica smrti Pulicera... Nešto zlokobno je u vazduhu...

4. sutra će biti 230. godišnjica smrti D'Alambera

da sam umro danaske ne bi znao

laka mu zemlja

5. Juče umro Lu Rid, danas Aleksandar Tijanić, sutra će biti 230. godišnjica smrti D'Alambera i 102. godišnjica smrti Pulicera... Nešto zlokobno je u vazduhu..

Eto Srđe Popovića. A ta zlokobnost se baš oseća.

6. Ајде ако може да им се прикључе Кандићка и Бисерко. Да и нам сине сунце.

7. Опрем добро, Лимару... што ме мрзиш, шта сам ти скривио?

8. Kazem ja, Remzi je poceo da daje golove!

9. Zezam se, uvek mi to na onoj listi sa desne strane bude smešno, kao: Kada ste izgubili nevinost: Valdemar, pre pet minuta :) Ne ljuti se.

10. Уј`о си ме за срце, Лимару! Готово је! Раскидам!

11. Niko' hvala bogu.

12. Na današnji dan umrla je naša ljubav.

13. Koja faca ovaj što ga okači YouCantHandleTheTruћ jebote, haha.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.