Na današnji dan umro/la je...

1. ne lupetaj, u komi je

2. Umro je sajt...
    Čak se i kazan ulogovao da sredi to.
    Ljubim kurac gazda :*

EDIT: ♥

3. rip trigeru legendo

4. Pozdravi Dejva Trigeru.

5. Likčina od glumca, gledao sam ga u gomili ostvarenja iz od "preko Lamanša"...Likčina...

6. E stvarno me je sjebala ova vest:( Legenda od glumca.

7. Генерал - пуковник ЈНА и Војске Републике Српске, командант Манојло Миловановић, ако не и најбољи српски стратег у ратовима деведесетих година!
    Велики командант, његове јединице су у три наврата потпуно уништиле муџхедински Пети корпус у Бихаћу.
    Командовао је јединицама Првог и Дригог Крајишког корпуса на бихаћком ратишту, на његов долазак у Крајину, дезертерство је било минимално, а мобилизација је била огромна.
    Једна од јединица која се одазивала на његов позив била је ,,ОРЛОВИ ГРМЕЧА'' команданта Миле Шушљика који су држали најгору линију на Грабежу изнад Бихаћа.
    Када је ослободио Бихаћ по трећи пут, а главни штаб и руководство СДС-а са Пала наредило повлачење из ослобођеног Бихаћа, узео је своју капу пред штабом у Дрвару, и заједно са чиновима бацио пред војску и рекао на питање војника шта се дешава:

,,НЕ ЗНАМ ВОЈСКО! ЗНАМ ДА ВАМ ЈА ВИШЕ НИСАМ КОМАНДАНТ!''

И тада је смијењен и држали су га у резерви до пред Олују када су хтјели Караџићеви људи да смијене Младића, што је Миловановић одбио.
    Манојло Миловановић је свој народ бранио од муџахедина и усташа, газио је најгори Пети корпус до истријебљења, мада муџахедини никада нису признали, али се процјењује да је Манојло са крајишким корпусима и Младићем задао тежак ударац муџахединима - преко 4000 мртвих што муслимани и дан, данас не признају него убрајају у цивиле Сребренице и Сарајева!

8. znam i ja neke priče iz tog kraja... malo drugačije, ali nebitno...

9. Da čujemo, Benito Brusolini.

10. ja mislim da je on ziv.

11. Hahaha, ajde Brusolini ispricaj nam. :-)

12. Je l' stvarno ne možete da naslutite?!

13. Nisam učestvovao u tom ratu, samo u sahranama i žaljenjima. Nema heroja među oficirima bivše JNA sem majora Milana Tepića.

14. И Аркана! Аркан би ослободио косово!

15. on nije iz JNA, on je iz druge jedinice :)

16. Gluposti niko od "heroja" nije heroj. Jedini istinski heroj je Milo Đukanović.
    2 rata i jedno bobmbardovanje je opstao i sačuvao naš jadni narod i poslije svega toga da živi normalno dosta mu jedna lajna kokaniđe na dan. Svaka čast Milo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.