Na današnji dan umro/la je...

1. Vidi ovoga... ko ti uzeo čokoladu za nik?*

2. Војвода је Синђелић.

3. Kazan sredio za džaba.
    Kazan nije tražio čokoladu i boks cigara.
    Kazan mnogo dobor.

4. Otkud sad i cigare? Ja mislio samo čokolada...

5. cigare poskupele od nove godine

6. Lijepo sam rekao milka od 300 grama i boks Marlbora... jebi ga, zakasnio si sad.
    Uspješno si se odjavio. Ćao zdravo

7. ništa, ja ću da ti vratim onaj nadimak pa ponovo ponudi ;)

8. eto između ostalog umro je i pazl na današnji ili jučerašnji dan, ne znam sad tačno nijesam spavao noćas.

9. Heh! Pazl je prošlost... više se ne vraćam na to... sad sam neko drugi.

10. Clannad, javi se ako budeš mijenjao pol hehe.

11. Da se ja pitam ja bi pustio Legiju i dao mu vojsku da Kosovo opet bude nase.

12. Svakako brate. Možeš da dođeš da pogledaš ovu moju muricu od 11 i po santima prije nego to učinim ako se nekad odlučim na taj korak. Istušira bih se posebno za tu priliku.

13. Makse Rasni časti ti. Onog Legiju da vidim na ulicu bih ga moga isprebačat i pljunut ga dok skuplja zube.
    I na pejntbol bih ga odra i onda ga sašutira ka pičku.

14. Mrtav je nešto forum noćas, neka je, neka rade ljudi nešto drugo nekad malo.

15. ja prvi put cujem za ovog

nego

- I pored toga sto je imao tri bajpasa, odlično se osećao, nikada se nije žalio, pa sam shodno tome veoma iznenađen, zatečen i potresen njegovom smrću – kaže Saša Popović.

tipican ,,grand,, mozak lolo

16. Lepi Bora je umro a i mi ćemo,
    Što znači jebaćemo Brenu i pićemo

17. ladno pako de lusija ;(

18. PAKO, JOJ PAKO
    NIKO NI JE NI ZNAO ZA TE, SASI UMRO

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.