- P
Ne znam pepsi, prije 2006 ne znam nista sta je bilo na internetu jer tad smo uveli normalan internet s modemom. Platis ono paket ograniceno gigabajta al opet ne mozes potrositi. Ta neka prica bila.
- P
A jel? zato vi po vojvodini imate poljske vecee i danas
- P
Jeste, msn je zakon, tu sam se prvi put dopisivao sa simpatijom
- P
Hahah pepsara gospodin rodjen kad je tita žignula noga, zakacio je sve i praskozorje interneta i propast jugoslavije sta ti je dingospow
- P
Haha joj cak sam i ja zakacio te biste, bile ono kao pozlacene al gulila se ona farba haha
- P
Ako zivis na selu sto da ne, ne moras srat u njega, ponekad baciš piš (ona tvoja spika da trošimo 5 litara vode da otjeramo govno) . Središ ga onako malo prefarbaš u neke lijepe tople boje kao skandinavci sto sve farbaju, ne mora kod nas sve bit oronulo truhlo

fino nađeš neko gradilište tokom noći kada se građevinci rasprde i uđeš u njihov portabilni vece ako želiš da osetiš kakav je otprilike osećaj bio, samo što fali čučavac. tako sam ja onomad pijan ušao u jedan takav da se olakšam i kada sam video i pomirisao unutrašnjost, odmah su mi se vratile uspomene iz detinjstva. ipak sam opalio fotku (nisam bio pri sebi) pa pišao i u međuvremenu je počela kiša da pada i bio sam mokar kao pička kada sam se vratio kući oko ponoći.