Oće vrv al nebitno to, što ne bi mađari prodavali svoje gorivo ovde jaka muda, ili šel recimo. Imaš one slovenacke pumpe, pa ona siptarska omv... neko će uvek uleteti na tržište pa nije ovo jugoslavija 90ih već otvoreni banana protektorat serbia™
sustina je da se otme rusima a i ovih 49% ako može. Mogu jedino vestacki da naprave kratkorocnu nestasicu kako bi opeglali sto prodaju npr hrvatima i slično. Cilj je da se očerupa to što je ostalo.
a ni karnisterčići ne bi bili loša opcija, čisto da se smejem ovim neutralnim mejmunima haha. Šaljem kremlju mejlove vec mesecima da ne produze gasni sporazum sa žvalom dotle je dočlo
A pa nije baš tako
ajde ko je jos kad slusao halida beslica
onaj bilde kralj meraka bukv tri ranka iznad
A da ga jebem baš porediš bešlića sa matićem kapiram, neuporedivi što se tiče vokalnih sposobnosti i diskografije, nalupao si se sad
Ako je šaban goat, bešlija je odmah tu zamalo ispod, verujem da se i plidoou slaže. Matić mu dođe tek neki peti ešalon
kaki kurac matic pricam o harisu, a beslica sam stavio u rank sa slabincem
dragan stojnic za sirotilju bukv
obj sapke > haris > neki tamo beslic, slabinac > bildei ranka matic
Mislim da ovaj ima pesmu kralj meraka u tom fazonu pa sam to povezao sa njim
hahah ne dobija se titula tako što napises neku tamo pesmu vec sto sam sebi dodelis titulu lol
kralj meraka jbt
Nisam imo pojma da ćelavi brka šatro ima neku lejm titulu
Jebemlimu onu melisu
to dok je cepo maramče
Рањени ор'о
Шотра ПУМ
NIS
Boli me rac sipam na lukoilu i molu hnjo hnjo hnjo
Misliš da će Lukoil i Mol da nastave da dobijaju šta treba i u meri kao i do sada?
Траже дизнацимо русе, па избаците их, шта?
Oće vrv al nebitno to, što ne bi mađari prodavali svoje gorivo ovde jaka muda, ili šel recimo. Imaš one slovenacke pumpe, pa ona siptarska omv... neko će uvek uleteti na tržište pa nije ovo jugoslavija 90ih već otvoreni banana protektorat serbia™
sustina je da se otme rusima a i ovih 49% ako može. Mogu jedino vestacki da naprave kratkorocnu nestasicu kako bi opeglali sto prodaju npr hrvatima i slično. Cilj je da se očerupa to što je ostalo.
Slusam danas domagoja margetica (pravoslavni kroasan https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/018/876/babushka.jpg) prica kako je žvala dogovorio sve sa ustašom čermakom da se logistički doprema nafta iz bosne u srbiju preko neke zvaline firme
a ni karnisterčići ne bi bili loša opcija, čisto da se smejem ovim neutralnim mejmunima haha. Šaljem kremlju mejlove vec mesecima da ne produze gasni sporazum sa žvalom dotle je dočlo
najgore sto ce svi da se useru sad i krenu skladiste kojekuda
Штае пичке зима а :D