Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Znači i ti si boske. Ok da znam za dalje.
Pa i jovor je brt, to je teritorija na kojoj smo rođeni. Šta bi drugo trebali biti ?
Pa dobro što se onda izjašnjavaš ko Bošnjak i insistiraš na tome.
Al interesantno istovremeno dobri likovi i baje koji borave u Sarajevu a nisu Bošnjaci su Bosanci haha. Jel ima dobrih Srba i Hrvata tamo il sve očlo?
Jesil glup ili sta, svi smo mi bosanci jer nam je to teritorijalna odrednica kao sto ste svi rodjeni u srbiji srbijanci. Ne moze jovor biti srbijanac kad nije rodjen u pajsad srbiji. Ni ja ne mogu biti srbijanac kad nisam rodjen u srbiji.
Nacionalno smo srbin i bosnjak znaci to je etnicka pripadnost a ovo bosanac je teritorijalna. Josip se izjašnjavao kao Jugosloven, vjerovatno ateista i to je njegovo pravo. Uostalom, ovo je sam izjavio
u što bosanci sve pršti ekipa zakleta braća bukv lol
klasik komunjarska mantra deljenja ljudi po geografskoj pripadnosti, vidim neki i dan danas podležu tim glupostima sve dok se njih ne dotiče.
posebno termin srbijanac ili vojvodjanin, to preferiraju ujkani i bosninijanci kad oce da pokazu kako ne postoji neki tamo srpski narod, nego znaaaas drugacije ti je to bajo srbin iz cg, šumadije ili vojvodine nije to isto nepomirivo. I glupsoni naravno.
ali mi boooošnjoooooci
Jelek anterija i opaaaanci
Po tome se znaju Srbijaaanci
Brt el ima neka sevdalinka o bošnjama da se pominju ikad igde lol