msm jebo vas pejakovic, svirate kurcu bukv bio baja bosanac sarajlija kako da ne, minvajl prectavnik reko nema reči nema teksta bice nesto iz domena nepostojeceg
Himnu BiH komponovao prof. Dušan Šestić iz B. Luke.
Fin čojek, šćeri se takođe bave muzikom, starija Iskra predavač na Muzičkoj akademiji, mlađa Marija preCtavljala BiH na Ojrosongu 2007.
Nema nam himna tekst al mi pjevamo jedna si jedina kad se intonira himna
a zna se čiji je bog bio brat perun
Sto vi ne uzeste vostani serbieeee nego bozeeeeee spasiii bozeee praaaaavdeee
Zna li se
pliduu ozb bih te zamoleo da malo manje kmetišeš makar dok prekodrincki boosonac jovor nije tu
a ciji je ono vladar zido skadarrr
Zna li se
prihvatamo mi obe, ne pevamo isntrumental jebem te zadrta
msm jebo vas pejakovic, svirate kurcu bukv bio baja bosanac sarajlija kako da ne, minvajl prectavnik reko nema reči nema teksta bice nesto iz domena nepostojeceg
i vi neka država lol
Caro u nedostatku celta pepsika i melka 2.0 naklatio si se na mene ove noci, jebo nas sta cemo ti mi u civotu uzivajmo budimo dobri susjedi
Vidis da smo na istoj sisi svi
slučajno naleteo na info kako je saranjen coek sa petokrakom, posle vido himnu što napisao...
pliduu: bio je bosanac 100% ja sam bošnjak znoooš mi smo svi ovde raja
na istom kurcu majmune
pevate bosansku artiljeriju
jebo tekst himne gde se ne pominju bosnjaci, boga koko oces a alaha ni u naznakama..
komunjarska klasik
nači ne alahumili već bogumili mejmune
Па немате речи јер Ватикан не зна Српски па није могао да откуца него само искомпоново инструментал, хахахаха
https://media.discordapp.net/attachments/1315978487772876830/1397883777744769024/20250724_121032.jpg?ex=68835838&is=688206b8&hm=9b11b654301735bf4d7c0557c27f2f9cfee6c0201fa3fcd3afc3d3b6653ecf07&=&format=webp&width=635&height=847
Ипак је читуља Хјуу Хефнеру боља.
lol nema pepsija medj potpisnicima
Himnu BiH komponovao prof. Dušan Šestić iz B. Luke.
Fin čojek, šćeri se takođe bave muzikom, starija Iskra predavač na Muzičkoj akademiji, mlađa Marija preCtavljala BiH na Ojrosongu 2007.
hulk hougan