Na današnji dan umro/la je...

1. Rađ će uskoro patentirati pojam braće LOL

2. Imam nekoliko braće i svi su debili. A kad ja debil kazem za nekoga da je debil onda mozes misliti koliki je on debil.

3. jel vama to porodično?

4. žao mi mirka alvirovića jbg, na kraju je i sam završio u rupi na nekoliko kilometara od beograda. šta ti je život.

5. Shir Kahn

žao mi mirka alvirovića jbg, na kraju je i sam završio u rupi na nekoliko kilometara od beograda. šta ti je život.

:')

na jedanaestom kilometru od centra Beograda nailazimo na dobro obeleženo grobno mesto :D

6. na jedanaestom kilometru od centra Beograda nailazimo na dobro obeleženo grobno mesto :D

Али, молим вас, погледајте ово. Несавесни грађани пале свеће својим најмилијима на пролазима између гробних места, што може бити јако опасно и клизаво за пешаке. Апелујемо на грађане да воде рачуна о безбедности и да купе кућице за свеће.

7. Idi bre Mitke u peršun :')

8. https://www.youtube.com/watch?v=6TDl3X56OJk
    Умро човек. А био је паметан и образован.

9. Остаће Шешељу само Вјерива, Гордана и она Наташа, како се зваше...

10. Наташа Јовановић. https://en.wikipedia.org/wiki/Nataša_Jovanović. Има профил и на википедији. Зајебана личност до бола. Можда поведе наше напажене душе ка бољитку.

11. mondo.rs/a1097254/Zabava/Muzika/Boki-Milosevic-preminuo.html

12. R Lee Ermey, onaj što je igrao onog ludog poručnika u Ful Metal Džekitu.

13. Miloš Forman

редитељ најбољег дакле филма по избору вукајлије. почивај у миру.

14. Гле стварно умро авичи, зју. Ово је шокчина,.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.