Na današnji dan umro/la je...

1. Ovo Pseto što je napisao nisu sintagme XD

2. ni "krug dvojke" se ne može nazvati sintagmom

da naglasim, mrzim sve radikalsko-komunjarsko od 45 naovamo, sve što pominje reči patriotizam i ima prefiks srpski prezirem

3. Zapravo krug dvojke jeste sintagma ali nemojmo biti grammar nacisti

4. Zap, sintagma "krug dvojke" je po jačini odmah posle “zuti”, “bot” i “sendvicar”. Mozda i “komunjara”.

5. Ma ne uvlači me u te vaše rasprave be :)

6. Zap nijesi mi odgovorio

7. Nisu sintagme ono što te Ps naveo :)

8. Pa narod širi mrzi krug dvojke, autore Zliko

9. Aha pa nisam znao za to, nego vazda su krug dvojke i nbg arhinemezisi pa se zato sprdam s tim

Oni petkom u kolarcevu zaduzbinu ili na neki kvlt, a mi lomimo case po perperu dok jami peva, razumes

10. I guramo vu pickama medju poprsje

11. Deku
    Nisu sintagme ono što te Ps naveo :)

+1

12. E ali ovo nisu sintagme sto je pseto napisao :D

13. Bukvalno ko da pola estrade više nema... Počivaj u miru, Šabane...

14. Pocivaj u miru Sabane. Ps, to ti nisu sintagme samo da znas

15. Šaban poginuo a vi serete o sintagmama jebem vas u usta materina baš

16. Karl Lagerfeld. 85 godina, bajo moj.

17. Nadam se da kažeš za Šabana

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.