![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
U retkim slučajevima kada je nosim: Telefon, cigare, upaljač, nož, telefon, keš, zdravstvena, kurtoni neobavezno, hemijska, (nekada vizitke i karte za žurke), i 'artiju.
Не носим никакве торбе, јер уз себе једино имам новчаник и телефон.
А шта носите у новчанику, ха?
Јебига, ја због сочива често морам да је носим. Шта ћу. Већ сам довољно сочива изгуби на дебилан начин. Типа, купам се на Ади са сочивима и тако то. :)
Vidi niko ne nosi kurtone svi ćete podobivati sidu
I da rešenje
http://www.vox-magazin.com/images/studentski%20dzep.jpg
E ovako će svi oni koji nose torbice počinjati postove, kao nisu pederi.
AHAHAHHAHHAHAHAAAAAAA
... Kneletovu sliku, samohodnu haubicu, pendrek na rasklapanje, boks... :P
Тулуме, ок је. Ал' признај да ми добро стоје ;)
Парафразираћу једну изјаву брата Дијега; "Ако је мушка торбица геј, онда сам ја педер."
A što mi kvariš više nego očigledan trol? :))
Šta će ti nož?
Пекки, вввввввввввввв.......ввввввв......не могу. Сломили су ми срце већ једном, превише је болно :)
Фак, ај гат тролд! Демн ју Ештон Кучр!
Ma 'de, ne volim pederuše, obično nosim ranac.
Skinjare. Paranoja. Jebi ga.
Ma koj' će mi kurac Knele?! Mada, ta samo'odna 'aubica, i pendrek zvuče dobro. Hmm... :proverava da l' može pendrek da mu stane u torbicu:
Ношење те торбице је више геј него кад се Џорџ Мајкл и Елтон Џон држе за руке у геј бару и пију безалкохолно јелен пиво.
Šta, kao nabadaš? Ponesi ćuskiju.
sa limunom.
Ja sve nosim po džepovima. Fon, novčanik, ključeve i ostale džidža-bidže. Ne plaća mi se par desetina evrića za nešto što je metroseksualno i beskorisno. Džepovi ftw.
A vi što nosite torbice, nemojte biti decxko.
sa limunom.
Педери не пију пиво. Јес' да наведено и није пиво, ал' сви које ја знам, узимају у најхардкоријем случају пиво од боровнице.
=============
Што се тиче теме, да, педеруше су скроз децхкасте. Ил' џепови ил' ранац, мајку му.
Ranac samo kad se igram i popnem se na štalu i skačem na sijeno i glumim da je to padobran.
Па о томе ти причам. Геј је кад педери пију пиво, што појачава дозу гејости.
Ипак, та доза гејости није већа од гејости која настаје када неко стави мобилни, кључеве и папирнате марамице у торбицу и окачи је око рамена. Торба или ранац, остало на курац! (још се и римује)
Тотално сте фејк, матереми.
Тотално сте фејк, матереми.
А зашто ми то не кажеш са правог налога?