U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ok, ako želiš
Ne treba niko tako da se ponasa, u pravu je ZycloN ja se salim samo sa ljudima koji podnose uvrede to jest sa coolerima.
Npr nikad se ne bih salio sa ZycloNm jer on ne podnosi salu na svoj racun kao sto i ja ne podnosim... da, da priznajem nisam bas ni ja neki cooler i nekad ne mogu prosto da iskuliram, zato ga razumem.
Ali vidim da ovde nije u pitanju neka sala nego su ovde pale i neke teske reci i ne bi bilo dobro tako da se nastavi.
@zyclon: zaista ne mislim da bi trebalo, ali ako stvarno to želiš... ne znam stvarno šta da uradim. bila je banovana i biće ponovo ako to ponovi. posle toga sledi trajni ban i ja mislim da stvarno ne mogu ništa više od toga, osim da krenem u neku prepisku privatnim porukama sa njom, što neću.
ohhh...
banovaću čelzi čik, poslaću joj privatnu poruku gde če biti upozorena da ako posle odbana nastav sa uvredama dobija stalni ban. onda će ona ili da se smiri ili da poizdi pa će opet da vređa pa će dobiti trajni ban, pa će onda napraviti jedno pet duplih naloga i hejtovati redom ljude i onda će i to da se sređuje i onda će neko o hejtovanih ljudi da popizdi i da priča kako je sranje na sajtu pa će i taj neko da krene da pravi sranja i onda će opet neko mrati da se mršti da podiže tenziju...
ok je, nije problem.
ja sam mislio neki drugi pristup možda da pokušam, ali nema veze.
neću, banovaću nju.
čoveče...
хахахахха, бануј мене офтопикујем
Ево га смајли :)
Још један ради форе :=)
neko je obrisao neke postove na ovoj temi pa moyda nije sve najjasnije kontekstualno, ali sta sad..
ma sve je ok nema nikakvih problema. takodje smatram da je nepotrebno da se suzdrzavas od bilo cega posto jednostavno nema potrebe to da radis.
nema pomilovanja za chelsea girl posto je preterala, bice sutra odbanovana u ovo doba i ceka je privatna poruka sa obavestenjem u vezi sa trajnim banom koji ce uslediti ako nastavi u ovom maniru.
E jel to ona sa dobrim dupetom na avataru?
PS. Valjda je njeno...
Ajd` bre, napali ste devojku. Stvarno ste smekeri.
Потписујем петицију за њено ослобађање. Ако дупе, пак није њено, ко је је*е, што се мене тиче.
to je ta :)
stvarno smo nikakvi...
sutra ujutru.
Pravda za Dupe!
Ako je dupe njeno, zasluzila je da nas sve banuje bar na nedelju dana!
:)
interesuje me jedna stvar! naime, šta se dešava sa glasovima( najčešće su to minusi) one definicije koja završi na groblju.tj, ako sam ja dala nekom -, posle se def sahrani, autru iste sese taj minus briše, jer nema ni definicije, a šta je sa mojim profilom, jel meni taj minus stoji što sam ga dala ili se briše.
nadam se da razumete, možda ne umem dobro da objasnim, ali ne bih volela da ispadnem nekakav hejter, pošto sam već dala preko 700 minusa, a većina tih def je završila na groblju, a čini mi se da minusi ostaju. da se razumemo, ne mislim na moju popularnost, nego na date minuse
razumem te 100%, ali ne znam da odgovorim. trebalo bi da se brise, ali izgleda da se ne brise. brise se samo popularnost clanu koji je definisao.
Ja koliko sam provalio meni se brišu minusi kada definicija ode na groblje. Slučajno sam provalio jer sam u jednom trenutku imao zaokruženu cifru minusa, nakon 2 sata "falilo" mi je dva.
ma nesto nije tu bas skroz...
Zamolio bih moderatore da vrate ovu definiciju: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, iz razloga što je toliko glupa da je smiješna. Unaprijed zafaljujem.