Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bolju utakmicu odavno nisam preživio.
Брате... 32 минута који они проведу у води пливајући вамо-тамо, крљајући се, топећи, су у најмању руку захтијевна колико и 90 фудбалских. Друга ствар, наших 11 репрезентативаца је учествовало на фајнал фору ЕЛ, одиграли су и СЛ. Имају убједљиво највише одиграних утакмица од свих играча. Мађари нису имали играча у фајнал фору ЕЛ, нити су играли СЛ и то се осјетило с почетка. Наши су се сјебали и потрошили много снаге за стизање и престизање, и сад се треба ПОКУШАТИ опоравити до финала.
Joj, Džanki, aj se kladimo u oba oka da ti ne možeš preplivati ni jednu četvrtinu u onom tempu, kamo sva ova silna takmičenja, i ti se našao kompetentan.
Čuj nije ovo fudbal...
da, ono moz da kaze samo neko ko nije igrao vaterpolo :)
za dzankija, skoro sam siguran da ne bi mogao ni 5 min samo da se odrzava na vodi kao vaterpolisti, kao sto treba, a kamoli da pliva levo desno i davi se sa nekim :)
(veruj mi, igrao sam malo vaterpolo)
Ja sam trenirao vaterpolo 4 godine, nemate pojma koliko je zahtevno i teško odigrati jednu deonicu meča! Što kaže celt, samo održavanje na vodi je teško, a kamoli kad se na mene navali grmalj sa 20 kila više, pa ruku tura u gaće, niko nokte ne seče, grebu, šta ne rade. Bio sam sidraš, to mi je bilo najgore iskustvo u životu. Svaka čast našim momcima, a da je težak sport - jeste!
ja sam igrao onog sto bije sidrasa. :)
Pobedili smo Madjare, sad Zabari il' Hrvati u finalu. Eh, da pobedimo bilo koju od te dve repke, srce bi mi biolo puno, mada bi mi bilo draze da gledam bracu 'rvate i Madzare kako se dave za trece mesto. Gde moz' da se gleda Hrvatska - Italija i kad ide utakmica?
Ma jok sladje je jebati kurvate u finalu, a 2. polufinale valjda sad uskoro pocinje i ima na rtsu
Dzanke ima dojavu. Dzanke vec zna rezultat finala.
U 15 oklok je prenos na RTS 2.
Hrvata i Talijana.
Свака им част, нисам гледао ниједну утакмицу ал драго ми је да су још једном објаснили. Још финале и то је то.
:)) Стварно би било срамота да не узмемо злато..
Gledo sam Hrvate odlicno igraju, mislimd a dobijaju danas..
Легао прекасно и нисам чуо мобилни и сад се једем. Мада, уштедео сам доста живаца, колико сам се информисао :) Свака им част, какав менталитет, за сваку похвалу.
Исти случај.
Има негде да се одгледа утакмица на нету? Нашао сам само овај лош снимак голова
http://www.youtube.com/watch?v=j2OOtbMPrXc
Bice repriza, GM.
Иначе не гледам ватерполо, али ми је ортак рек'о(који иначе не гледа ватерполо) да је текма била одлична! Гледаћу репризу.
Nek neko da RTS 2 online, oću gledam putem interneta.
ubise ih italijani...3:0 vode vec