Uz koju pesmu ste izgubili nevinost?

1. Hmmmm,ako se dobro secam ,to je bilo uz pesmu "Catch the rainbow",sa albuma "Rainbow live on stage",koja traje nekih 14 minuta,uz neverovatne improvizacije i soliranje Ricija Blekmura i fantasticno pevanje Roni Dzejms Dia.Bese to davno...

Jesi i sladoled lizao dok si sve to radio? I koji je ukus bio, kad se već sjećaš svega?

2. park usred grada

Da nije Manjež?

3. Nije. Dalje lololo

4. Kako se ne bih secao ,kad tu plocu i dalje imam i prilicno cesto je slusam!

5. Važno je da je muzika glasna, da ne čuju komšije. Al ako škripi krevet, džaba sve.

6. Jao, Strajo, koji si ti romantik!

:trep trep:
    Jesam. :))

7. Šta ima veze ako čuju komšije, kao da oni ne jebu. Ok, zavisi u kakvom si okruženju ali generalno svugde ima jebača u komšiluku lolo. A bolje i škripa kreveta nego porodične svađe. Make love not war, hah.

8. Šermane, kod mene ima i jednog i drugog :D

9. Baš je fora da se čuje, nek puknu od muke!

10. A moze uz koju zamalo da izgubimo?

11. Baš je fora da se čuje, nek puknu od muke!

Potpisujem :D

12. Natnat zaboravih da napomenem da su na listi bili još i Beri Vajt, Marvin Gej, Sting, Keni Rodžers...nije loše sve u svemu :)

13. Bese to bas odavno... I na zalost mislim da nije bilo nikakve muzike u pozadini, mada i da je bilo jebem lo ga dal bi se secao sad kolko sam tad bio nervozan i smotan.
    (a i bio sam relativno mlad da radim te stvari, al jebi ga naislo mi...)

14. A moze uz koju zamalo da izgubimo?

Može, što da ne može.

15. http://www.youtube.com/watch?v=MKd_3ZuQ8oE
    Devojka pustila na mob..A nisam izgubio zato sto nije htela bez kurtona...jebiga...
    Dok je ona pevala samo da si sa mnom, ja sam u sebi pevao, samo da sam u tebi lololo

16. A nisam izgubio zato sto nije htela bez kurtona...jebiga...

Kad jednog dana budem tatko, ima da klincu dajem kondome od 12. godine.

17. E, moj ti...biće bolje :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.