Preveliko samoljublje, tipa "ja sam zavrsio fakultet, i ja nosim skupe stvari, i moj tata i ja, i ja sam lep...moje ogledalo je moj najbolju drugar. Ja. Ja. Ja-ubijem, ja zakoljem.".. Mislim da ste shvatili. :)
Auuu... Fizički hmmm grdne ruke, ne mogu s takvim izlazit-zašto, ne znam, ovako psihički tonu stvari - neduhovitost, seljačenje, nerazumijevanje, kad priča ka navijen, smarače s izlizanim forama i td...
+1
И не волим кад је глупа , волим паметне цуре. Мислим за јебање су боље ове глупаче , ал' кад оћу да имам цуру која ме воли оћу да имам о чему да причам са њом.
žešće me odbija kad je tip glup. džaba mu sve ako ne zna šta znači reč "falus".
Није ти то ништа Леми.
Једном ја и моја цура побјегнемо са часа , сједимо на прозору и ваћаримо се помало. Њој зазвони телефон и оде да разговара , за то вријеме ја извадим маркер и на прозорском окну напишем "Лепа Брена , лепо гори!".
Кад је створење са друге стране жице прекинуло везу она приђе и каже:
- А је ли , је л' то бјеше из оног филма "Ко то тамо пева !?"
Preveliko samoljublje, tipa "ja sam zavrsio fakultet, i ja nosim skupe stvari, i moj tata i ja, i ja sam lep...moje ogledalo je moj najbolju drugar. Ja. Ja. Ja-ubijem, ja zakoljem.".. Mislim da ste shvatili. :)
ovo je tako ružnoooooo
Auuu... Fizički hmmm grdne ruke, ne mogu s takvim izlazit-zašto, ne znam, ovako psihički tonu stvari - neduhovitost, seljačenje, nerazumijevanje, kad priča ka navijen, smarače s izlizanim forama i td...
Način oblačenja i zbunjenost dok priča sa mnom.
Prepotentni nikovi i samonadenuti nadimci.
Кад једе пљеску са луком.
Penis. Šta će ženi penis?
Pljeka sa lukom jebe, koji je tu problem?
Egoizam me ubija, ne trpim da sam u društvu egoističnog muškarca.
Odsustvo smisla za humor, preterano psovanje, seljačko ponašanje, nedostatak lične higijene i ako je super-teška kategorija.
retardirani smisao za humor
+1
И не волим кад је глупа , волим паметне цуре. Мислим за јебање су боље ове глупаче , ал' кад оћу да имам цуру која ме воли оћу да имам о чему да причам са њом.
ЕДИТ
Кад је не јебем.
Nemam sanse kod lemaje :(
jeri, ma ja svakom dajem šansu, ne umem da kažem ne :)
e a taman tedoh ovo što i šerlok. žešće me odbija kad je tip glup. džaba mu sve ako ne zna šta znači reč "falus". majkemi to mi se desilo.....
Није ти то ништа Леми.
Једном ја и моја цура побјегнемо са часа , сједимо на прозору и ваћаримо се помало. Њој зазвони телефон и оде да разговара , за то вријеме ја извадим маркер и на прозорском окну напишем "Лепа Брена , лепо гори!".
Кад је створење са друге стране жице прекинуло везу она приђе и каже:
- А је ли , је л' то бјеше из оног филма "Ко то тамо пева !?"
ЕДИТ
Од тад сам слободан.
Logičan nastavak događaja :)
Kad se 'vako ponaša: http://vukajlija.com/reakcije/100
Ne odbija me ništa...prvi put! Kad je zviznem odbija me štošta....
ahahahaha šerlok! zajebala i ovu
http://www.youtube.com/watch?v=OdYTj5CChaA
Шалиш се, јелде?
Каква је то жена која не воли лукац?
Добро пише у коментарима Леми.
ОНЛИ ИН АМЕРИКА !