Šta vas odrobija kod suprotnog pola?

  1. mladeže po leđima, a obožavam pozu zguza...nekad se trudim i da ne bacam pogled po leđima ako ima mladeže,da mi nedobog, ne splasne,lolo

  2. uglavnom me muzevi odbijaju od suprotnog pola...

    njihovi...

  3. znam samo šta me privlači, nikada nijesam razmišljao o tome šta me odbija. ali ne volim kada je suprotni pol agresivan, više mi odgovara da sam ja lovac.

  4. Неуредност. Непочупане обрве, очи прво приметим код женке, али ако су јој обрве ко у старца Јоила, коитус може да заборави, сигурно. Осим ако нисам пијан ил' дрогиран.

  5. Nedostatak inteligencije za neke osnovne životne stvari, muzika, fenserstvo, glumljenje nedodirljive, nedostatak humora i razumevanja za isti.. Ima verovatno još sitnijih stvari, ali bez ovih nema 'leba. Sreća pa sa svojom dragom nemam tih problema, samo sam hteo da kažem šta mi smeta.

  6. ako je sa filozofskog. može da bude i lemi, al' nije dovoljno sehu ako dobro poznajemo istu naučno-filozofsku oblst. smarački.

  7. Mrzim kada cura nema smisao za humor. O izgledu neću da pričam, to nije lijepo. :)

  8. zanimljiva tema...

    mali tuki

  9. Loša građa najviše jer džaba joj bilo šta da obuče i bilo šta da stavi kao šminku kad nema ženskih crta ili ih ima ali su nepravilne.

  10. kad žensko počne da priča o fudbalu i da se kao tripuje da se razume u isti...sve iz razloga da bi je likovi prihvatili i govorili kako je kul. A to nije kul nikako. Nikako.

  11. kad je neko mutav.kad izbacuje lejm fore i sam se smeje njima.kad je glup,za to nemam strpljenja i može da bude ne znam ni ja kakav,ali ako nemamo o čemu da pričamo džaba.e,sad i ako je genije,ali glup za život opet džaba.kad ne zna da se otkači i sav je uštogljen na nekim druženjima.kad ne može da bude drugar.kad je neko slab,patetičan i kad laže,izmišlja priče,vrti neko ludilo,to je sou hajskul,pa ni to.mamine sinove.mlak temperament.

  12. Заборавила си типиове са дијагнозом.

  13. Кад јој свршим на сису, а она је после обрише о столњак.. Полудим тад, ПА ТУ ЈЕДЕМ СУНЦЕ ТИ ЈЕБЕМ ЖАРКО !!!

  14. Неуредне даме, даме које не миришу... Ле фуј! лололо

  15. BeboP
    Заборавила си типиове са дијагнозом.

    onog sa ulice kolega i ja nismo pokupili,i da je i za lazu,mnogo je,ali hvala što pratiš fabulu,još neš za dodat'?

  16. Kad melje dvesta na sat o glupostima a svaka ozbiljnija retorika joj raširi zenice u blago teleći pogled.

  17. kad od rođenja ima dva palca na jednoj nozi, O D V R A T N O

  18. Ја мсм да једно шести пут постујем на овој теми, сад сам нашао свој стари пост. лоло

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.